Bakasetas: Bahanelere sığınmıyoruz

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Bakasetas: Bahanelere sığınmıyoruz

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı Kızılyıldız karşılaşmasının ardından haber61 mikrofonlarına konuşan Bakasetas “Bahanelere sığınmıyoruz” dedi.
Bakasetas şu ifadeleri kullandı:

Son maçalara baktığımızda işin psikolojik yönüne baktığımızda zor bir maç olacağı belliydi. Bugün çok farklı bir maç olabilirdi. Kötü maçlardan sonra böyle bir galibiyet önemli. Hafta sonu da iyi bir rakiple oynayacağız ve iyi bir sonuç almak istiyoruz. 

Oynadığımız maçlarda birbirine uyum sağlamaya çalışan oyuncularız. Adaptasyon süreci olacak ama bu bahaneye sığınmıyoruz. Sadece hocaya bağlı bir durum değil bu. Bu sezon takıma katılan oyuncular çok kaliteli oyuncular. Bize katkı sağlayacaklarını söyleyebilirim.

Büyük takımda oynuyorsanız kötü sonuçlarda alıyorsanız toparlanma kolay olmuyor. Bu takım her maçı kazanmak için sahaya çıkıyor. En önemli şey reaksiyon oluyor. Biz de bugün bunu başarmaya çalıştık. Kötü giden süreci değiştirebileceğimizi biliyorduk. Bu kısa bir süreç oldu. Pazar günü de bunu yapmaya çalışacağız. Milli arada daha çok çalışıp bunları başaracağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor