Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına açıklama: İstihbarat oyunudur...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddialarının ardından açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına açıklama: İstihbarat oyunudur...

Soylu açıklamasında "Bu bir istihbarat oyunudur ve ana muhalefet başkanı bu oyuna düşmektedir. Bunu bilerek isteyerek yapmaktadır." dedi.

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Anayasal bir kurum olan ana muhalefet partisi genel başkanı her gün Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışmaktadır. Meclis'te çıktı, bu Meclis'te yüzü aşkın ByLock'çu milletvekilleri vardır dedi. Çıktı; Külliye'ye giden bir CHP'liden bahsetti yalandı, ismini de telaffuz edemedi. Tutuklu gazetecilerle ilgili bir liste yayınladı, aslında bir terörist listesi olduğu apaçık ortadaydı.

Mersin'deki yaşanan olay söz konusu, bir tek cümle söylemedi.

Bu ülkede darbe oldu, Menderes idam edildi. Ailelerinden kaç kişi mahkeme bastı? Bu ülkede Erdoğan'a siyasi yasak kondu, mahkeme bastı. Özal'a yapılmadık kalmadı. Hatta Demirel, Özal anayasa mahkemelerinden hep şikayet etti. Bunlar Yalova'da mahkeme bastılar, hakimi tehdit ettiler. Mersin'de, İstanbul'da, belediye terörist.

Acaba ben kendi kitlemi bu yalanlarla başka bir noktaya çekebilir miyim endişesi içindeler, bu ayıptır. Neymiş Türkiye cari açığını uyuşturucu ile kapatıyormuş. Bu bir uluslararası istihbarat oyunudur ve ana muhalefet başkanı bu oyuna düşmektedir. Bunu bilerek, isteyerek yapmaktadır. Her gün Türkiye'yi yalanlarla karartmaya çalışıyor.

Suç duyurusunda bulunduk, tazminat davası açacağız.

KILIÇDAROĞLU'NUN ABD ZİYARETİ
Fethullah Gülen ile görüşmedim dediği görüşmeyi yapmadığını, tanıkları var. Nerede ne zaman hangi saatte ve kiminle. İkinci olarak bir diş muayenehanesinde dedim ki sen kiminle bir araya geldin? 15 Temmuz 2016 darbesi olmadığı anda sen acaba o darbenin mottosu olan cümleyi sen orada kullandın mı kullanmadın mı? Bu muayenehanede yol haritası çizdin mi çizmedin mi?

Yarın öbür gün bunun ses kaydı çıkarsa, bir vatansever bunun ses kaydını mahkemeye gönderirse ne olur? Bu sorunun cevabını verin. Yukarıdan aşağıya Kemal Kılıçdaroğlu bir yalan ve suç makinesidir. Türk emniyet teşkilatına attığı bu uyuşturucu ticareti suçu karşılıksız kalmayacaktır.

Kendi başarısızlığını gölgelemek için bir yalana ve iftiraya başvurdu, yakasını bırakmayacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset