Bakan Özak'tan müjde

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO), en kısa sürede fındık ödemelerine başlayacağını söyledi. Düzce Belediyesi yeni hizmet binasının açılışına katılmak üzere Düzce'ye gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, açıl

Bakan Özak'tan müjde

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO), en kısa sürede fındık ödemelerine başlayacağını söyledi.

 Düzce Belediyesi yeni hizmet binasının açılışına katılmak üzere Düzce'ye gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, açılış töreni öncesi, Düzce Valisi Bülent Kılınç'ı makamında ziyaret etti. Bakan Özak'a bu ziyareti sırasında, Düzce Ak Parti Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay da eşlik etti.

Vali Kılınç, Bakan Özak'a, Düzce hakkında kısa bir brifing verdi. Düzce Üniversitesi hakkında da bilgiler alan Özak, Milletvekili Erbay'ın, üniversitedeki personel eksikliğinden kaynaklanan sıkıntıları dile getirmesinin ardından, “Ülkemizdeki üniversite sayısı bugün ikiye katlandı. Sıkıntılar vardır, olacaktır da ama bunlar geçicidir. Üniversitelerin açılması ile şehirlerimizde moral var” dedi

Dünyada yaşanan ekonomik krize de değinen Bakan Özak, “Bugün tüm dünyada bir ekonomik krizden bahsediliyor. Bununla moralleri bozmamak lazım. Türkiye bu krizin altından en az zararla kalkacak. Neden? Çünkü, bunun sebebi yapılan reformlar” diye konuştu.

TMO'nun bir süredir fındık paralarını ödemediğini de doğrulayan Özak, “Bu ayın 20'sinden itibaren, 10 gündür ödemeler yapılmıyor. Bu konuda gerekli çalışmalar yapılıyor en kısa sürede TMO ilgili ödemeleri yapacaktır” dedi.

Düzce Valisi Bülent Kılınç tarafından Bakan Faruk Özak'a, Düzceli ilköğretim öğrencileri tarafından yapılan elişi çerçeveli ayna hediye edildi. Bakan Özak, Valilik ziyaretinin ardından, inşaatı devam eden Düzce Valiliği Hizmet binasında incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler