Bakan Bilgin duyurdu! EYT'de teknik çalışma tamamlandı

 EYT düzenlemesine ilişkin teknik çalışmanın tamamlandığını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "Teknik çalışma tamamlandı. Konu bizden çıktı. Meclis gündemine gelmesi artık siyasetin vereceği bir karar" ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin duyurdu! EYT'de teknik çalışma tamamlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kabine toplantısı sonrası Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin soruya cevap verdi.

EYT düzenlemesine ilişkin teknik çalışmanın tamamlandığını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "Teknik çalışma tamamlandı. Konu bizden çıktı. Meclis gündemine gelmesi artık siyasetin vereceği bir karar" dedi.

GEÇİCİ İŞÇİLERE KADRO
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçilere kadro verilmesine yönelik düzenleme üzerinde çalıştıklarını belirterek "Ay sonuna doğru Meclise intikal ettireceğiz" dedi.

Bakan Bilgin açıklamasına şöyle devam etti:

"Şu anda Bakanlık gündeminde geçici işçiler var, geçici işçilerin kadrolu işçi haline gelmesi, ihtiyaç duyulan sektörlerde kadrolu çalışması sağlanacak. Bu ay içinde onu da sonuçlandırırız. Geçici işçiler 300 bin kişi, belki biraz daha fazla. Çalışma bitmediği için bir şey söyleyemem, ama önümüzde o var. Bu ay içinde bitireceğiz.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem