Bahar Ayvazoğlu’ndan Canan Kaftancıoğlu’na ‘ırk de ırkalım’ cevabı!

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na cevap verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile 2013 yılında attığı “Öl de ölelim, vur de vuralım, ırk de ırkalım” tweeti nedeniyle yaşadığı polemikle ilgili konuştu.

Haber61 TV’de ekranlara gelen Atakan Kadıoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Aleni Sorular’ programına konuk olan Bahar Ayvazoğlu, “Bugün niye karşıma çıkardılar bilmiyorum. Buradan nereye varacaklar onu da bilmiyorum. Çok çirkin olarak MHP ile bunu ilişkilendirmeye çalışanlar da oldu. Cumhur İttifakının içine fitne sokabilmek adına, “bakın Trabzon Milletvekili bunu bunlara söylemiştir” gibi bir söylemde bulunabilmek adına kullanmaya çalıştılar” dedi.

Aleni Sorular programında özel yaşamı, siyasete girişi, milletvekili olma süreci ve daha birçok konuda çok özel açıklamalarda bulunan Bahar Ayvazoğlu, “bu hikâyeyi hiç kimse bilmez dediği” AK Parti’ye katılma hikâyesini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler