Bahaddin Güneş'ten Şenol Güneş açıklaması "Kardeşi olmanın dezavantajını yaşıyorum"

Trabzonspor eski futbolcusu Bahaddin Güneş, Şenol Güneş'in kardeşi olmanın dezavantajını yaşadığını ve Güneş'in isminin stadyumdan kaldırılması tartışmaları ile ilgili konuştu

Bahaddin Güneş'ten Şenol Güneş açıklaması "Kardeşi olmanın dezavantajını yaşıyorum"

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve sol olarak Afyonspor'da teknik direktör olarak görev alan Bahaddin Güneş açıklamalar yaptı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kardeşi olan Bahaddin Güneş bu durumun dezavantajını yaşadığını söyledi. 

"Şenol Güneş'in kardeşi olduğum için Süper Lig'e mi gideyim?"
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bahaddin Güneş, "Teknik direktörlerimizin özellikle de alt liglerdeki teknik adamların dik duruşlu olmaları gerekiyor. Hocalık yapacağım diye bazı şeyleri kabul etmek zorunda değilim ki? Böyle bir anlayış olmamalı. Ben bir yere gittiğim zaman 'Şenol Güneş'in kardeşi olduğu için geldi' diyorlar. Gurur duyduğum bir abim var. Şenol Güneş'in kardeşi olduğum için Süper Lig'e mi gideyim? Şenol Güneş'in kardeşi olmanın dezavantajını yaşıyorum. Abimi örnek alıyorum, çok seviyorum ancak bu konuda avantaj değil dezavantajını yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

"Kölelik mi yapalım?"
Güneş'in isminin stadyumdan kaldırılması tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahaddin Güneş, şu ifadeleri kullandı:

"Aklı selim insanlar; stadyumdan Şenol Güneş'in isminin silinmesini istemiyor. Şenol Güneş; Trabzonspor'da 16 yıl oynamış, kaptanlık ve teknik direktörlük yapmış bir insan, A Milli Takım'da dünya 3.'lüğünü elde etmiş bir insanın ismi neden silinsin? Şenol Hoca, neden Beşiktaş'a gitmiş? Teknik direktör çalışmasın mı? Şenol Güneş'in isminin tartışılması çok acı verici ve yersiz. Abim ve ben, Türk futboluna hizmet ediyoruz. Kölelik mi yapalım? Şenol Hoca'nın ilk dönemindeki kadrosu bu dönemki kadrodan iyiydi. İşinin zor olduğunu düşünüyorum. Ancak birkaç takviyle daha da iyi olacaktır"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler