Karadenizliler Aydın Söke’de Buluştu

Aydın'da Karadenizliler bir araya geldi.

Karadenizliler Aydın Söke’de Buluştu

Aydın Söke'de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karadeniz yayla şenlikleri bu yıl 15.kez 14 Mayıs 2017 pazar günü Söke ovacık yaylasında söke Karadenizliler Derneği , Kuşadası Kültür Derneği ve Söke Belediyesinin katılımıyla ortaklaşa düzenlendi.


Kalabalık bir katılım gözlerden kaçmazken Karedeniz müziğinin birçok değerli sesini ve Karadeniz kültürü olan horonu Aydın’daki Karadenizlilerle ve Aydın’lılarla buluşturun Dernek Başkanı Salih Çelik şunları söyledi..Şenliğin yapılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Bld Bşk sayın Süleyman Toyran'a ve değerli sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu şenliğin yapılmaya başlandığından buyana her zaman yanımızda olan sayın Kemal Akbulut a, değerli sanatçılarımız , Hüseyin Aydın, Mehmet Yılmaz, Meryem Akyüz, Mustafa Bayraktar, Muhammet Yamaç, Muzaffer Meydan, Aytekin Öztürk, Samet Piyaleoğlu , Gökhan Kaya,Murat Çırak, Oğuz Demirciye sonsuz şükranlarımı sunarım. Yalnız bir konuda sitemim olacak ,15 yılda bu yana yapılan şenliğe bu yıl sökeden hiç bir basın mensubunun katılmaması manidardır. Bizler kilometrelerce yerden gelip 5000 kişiyi bir araya toplayıp kaynaştırıyorsak galiba bundan rahatsızlık  duymuş olmalılarki teşrif etmediler ,Bu davranışlarını komuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Karadenizliler Aydın Söke’de Buluştu

Karadenizliler Aydın Söke’de Buluştu

Karadenizliler Aydın Söke’de Buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler