Boşanma aşamasındaki eşini vurup intihar etti

Aydın'da eşiyle boşanma sürecindeki şahıs eşini bacağından vurup intihar etti

Boşanma aşamasındaki eşini vurup intihar etti

Aydın'ın Didim ilçesinde eşiyle boşanma sürecinde olan şahıs önce eşini bacağından vurdu, ardından da intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Mahalle 840 sokak Elif Apartmanı birinci katında meydana geldi. İddialara göre; eşinin açtığı boşanma davası sebebiyle konuşmak için eve gelen ve inşaat işlerinde çalıştığı öğrenilen Adnan Dal (56), eşi Saniye Dal (50) ile tartıştı. Tartışmanın ardından Adnan Dal, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine ateş ederek bacağından yaraladı. Dal, daha sonra tüfeği boğazına dayayarak olay yerinde yaşamına son verdi.

 2 ÇOCUKLARI VAR
 
Tüfek sesini duyan komşular ve çevredeki esnaflar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri bacağından yaralanan Saniye Dal’a ilk müdahaleyi yaparak hastaneyi kaldırırken, Adnan Dal’ın ise yaşamını kaybettiğini belirledi.
 
Didim Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Saniye Dal, Söke Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaşamına son veren Adnan Dal’ın ise savcılık incelemesinin ardından cesedi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dal çiftinin 2 çocuğu olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler