Aydın'da feci trafik kazası: 10 yaralı

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında 4'ü çocuk 10 kişi yaralandı.

Aydın'da feci trafik kazası: 10 yaralı

Aydın’ın Didim ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4’ü çocuk 10 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle karayolu adeta savaş alanına dönerken, bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar Söke ve Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza öğlen saatlerinde Söke-Milas Karayolu Didim Akbük Kavşağı’nda meydana geldi.  İki araç henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.  Kazada,  bir araç yoldan çıktı, diğer araç da takla atıp devrildi.

 Araçta sıkışan yaralılar çevredeki vatandaşların yardımı ile çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edilirken, kazada yaralanan 4 çocuğun da durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 Kaza nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapanırken, güvenlik güçleri tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler