Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!

Ekim ayında 1 yıllık ilişkilerini sessiz sedasız noktalayan oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın ayrılık nedenlerini Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ böyle anlattı.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!

İşte o yazı...

Ekim ayında 1 yıllık ilişkilerini sessiz sedasız noktalayan oyuncu çift Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın neden ayrıldığını öğrendim. Aldığım duyumlara göre çiftin ayrılık sebebini; Alp Navruz’un, sevgilisinin işine burnunu sokması şeklinde özetleyebilirim! Malum, Alp Navruz şu sıralar TRT’de yayınlanan “Yürek Çıkmazı” dizisiyle ekranlarda. Meğer dizi projesi ilk önce Ayça Ayşin Turan’a gelmiş. Başrol karakteri ‘Zeynep’i canlandırması teklif edilen Turan, senaryoyu okuduktan sonra fikrini alması için sevgilisine okutmuş.

alp-nevruz-ayca-sahin1.jpg

Senaryoyu çok beğenen Alp Navruz ise Turan’a bilgi vermeden, menajeriyle birlikte yapımcıyla görüşerek, dizinin erkek başrolünü canlandırmak ve sevgilisiyle yeniden ekranda partner olmak istediğini söylemiş.Ancak bu durum Ayça Ayşin Turan’ın hiç hoşuna gitmeyince, kendisini tekrarlamak istemediğini söyleyerek yapımdan affını istemiş. Ağustos ayında Ekin Koç’la kamera karşına geçen güzel oyuncu, sevgilisinin rol arkadaşını kıskanmasıyla zor günler geçirmişti.Bu süreçte ayrılıp yeniden barışan çift, sorunlarını geride bırakmışa benziyordu. Fakat “Yürek Çıkmazı” meselesi de üstüne tuz biber ekince, çift ayrılık kararı almış.

alp-nevruz-ayca-sahin2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler