Avcı kararı verdi! Trabzonspor'un savunma planı belli oldu

Trabzonspor'a geldiği günden itibaren savunma önem veren teknik direktör Abdullah Avcı, bu sezon yaşanan sorunlardan dolayı işi sıkı tutma kararı aldı.

Avcı kararı verdi! Trabzonspor'un savunma planı belli oldu

Son haftalarda kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, geçiş oyunu üzerine çalışmalar yapacak.

Bireysel hatalara da odaklanacak Fırtına, milli arayı fırsat bilecek ve bu eksikliğin giderilmesi noktasında yoğun bir çalışma programı içerisine girecek. Takım savunmasını geliştirmek üzerine organizasyonlar yapacak Avcı'nın öncelikli planı, yenilen gollerdeki hata oranını en aza indirmek. Gaziantep FK galibiyetinin ardından 4 gün izin yapacak Trabzonsporlu futbolcuları sıkı bir çalışma programı bekliyor.

Avcı kararı verdi! Trabzonspor'un savunma planı belli oldu

HAMSİK ESKİYE DÖNDÜ
Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, sakatlığının ardından ilk 11'de forma giydiği iki maçta da resital sundu. Avrupa Ligi'nde 2-1 kazanılan Kızılyıldız karşılaşmasının ardından Gaziantep FK mücadelesinde de sorumluluk alan 35 yaşındaki orta saha, teknik ekip ve takım arkadaşlarından özel tebrik aldı. Hamsik, Gaziantep FK karşısında 50 pasında %90.2'lik isabet oranı yakaladı. Ayrıca 4 uzun topunun hepsini adrese teslim ederken, 10 ikili mücadelenin 7'sini kazandı.

Avcı kararı verdi! Trabzonspor'un savunma planı belli oldu

DJANİNY'DEN İYİ HABER
Gaziantep maçında sakatlanan Djaniny'nin çekilen MR'ında, arka adalesinde ciddi bir sakatlık bulgusuna rastlanmadı. 31 yaşındaki hücum oyuncusunun bir süre dinlenerek takıma katılabileceği belirtildi. Yusuf Yazıcı da sağ dizindeki ve belindeki ağrı nedeniyle yurt dışında bir doktora gözükecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler