Atatürk rolü için saçlarını ve bıyıklarını sarıya boyattı!

Aras Bulut İynemli, "Muhteşem Yüzyıl", "İçerde", "Çukur", "Yedinci Koğuştaki Mucize" gibi pek çok önemli yapımda boy göstermişti.

Atatürk rolü için saçlarını ve bıyıklarını sarıya boyattı!

Yakışıklı oyuncu, her hareketiyle adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracak olan İynemli, hayatının rolüne hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli, rolü için imajını değiştirdi. Atatürk rolü için saçlarını ve bıyıklarını sarıya boyatan Aras Bulut İynemli, reklam filminde yeni imajını şapkayla gizledi. İşte ünlü oyuncunun yeni imajı...

Kariyerinin zirvesine emin adımlarla tırmanın yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, "Muhteşem Yüzyıl", "İçerde", "Çukur", "Yedinci Koğuştaki Mucize" gibi pek çok önemli yapımda rol almıştı. Yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça bahsettiren Aras Bulut İynemli, sosyal medyanın en çok merak edilen ünlü isimleri arasında. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı olan Aras Bulut İynemli, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bige Önal ile uzun süreden beri aşk yaşıyor.

aras-bulut-iyinemli1.webp

Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli'yi Instagram'da 10 milyondan fazla kişi takip ediyor.İynemli, Disney+'da Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan bir dizi de yer alacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Aras Bulut İynemli'nin canlandıracağı haberleri aylar öncesinden verilmişti. Ünlü oyuncu rolü için sıkı bir kamp sürecine girmişti. Atatürk rolü için saçlarını ve bıyıklarını sarıya boyatan Aras Bulut İynemli, reklam filminde yeni imajını şapkayla gizledi.

İŞTE ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN ATATÜRK ROLÜ İÇİN DEĞİŞTİRDİĞİ İMAJI...

aras-bulut-iyinemli2.jpg

Yakışıklı oyuncunun yeni imajı ise sosyal medyada gündem oldu.İynemli Atatürk rolü için geçtiğimiz aylarda, "Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" demişti. iynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı dizi ise şimdiden merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin