Atalay Trabzon'a geliyor

2011'in Temmuz'unda yapılacak olan “Trabzon 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali (EYOF) ile ilgili hazırlık toplantılarına 28 Ekim 2008 Salı günü devam edilecek. Toplantı ile ilgili hazırlıkları yapmak ve tesislerde incelemelerde bulunmak üzere Gençlik v

Atalay Trabzon'a geliyor

2011'in Temmuz'unda yapılacak olan “Trabzon 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali (EYOF) ile ilgili hazırlık toplantılarına 28 Ekim 2008 Salı günü devam edilecek.

Toplantı ile ilgili hazırlıkları yapmak ve tesislerde incelemelerde bulunmak üzere Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 27 Ekim 2008 Pazartesi günü Trabzon'a gelecek.

Pazartesi günü Trabzon ve Rize'deki tesislerde incelemelerde bulunacak olan Mehmet Atalay, 28 Ekim Salı günü hazırlık festivalin hazırlık toplantısına da katılacak.

Mehmet Atalay, aynı gün Trabzon'daki spor basını ile akşam yemeğinde bir araya gelecek ve “Trabzon 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali'ne Doğru” konusunda yemekte konuşacak.

Festivalin hazırlık toplantısı 28 Ekim Salı günü saat 10.30'da Trabzon Valiliği B Salonunda gerçekleştirilecek.

Toplantıya Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, GSGM Genel Müdürü Mehmet Atalay, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Emniyet Müdürü, İl Jandarma Alay Komutanı, Pelitli Belediye Başkanı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ile Trabzon'daki Kredi ve Yurtlar Kurumu, İl Sağlık Müdürlüğü, Telekom Müdürlüğü yetkileri katılacaklar.

Toplantıda TMOK ve GSGM heyetleri de yer alarak bugüne kadarki gelişmeleri anlatacak ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlatacaklar.

TMOK ve GSGM heyetleri daha sonra olimpiyatların yapılacağı tesislerde de incelemelerde bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor