Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 25-07-2022

Astrolojide yeni ay dönemleri çok önemsenir. Yeni ay zamanları iyileştirici iyonların salınımının artması ile insanlar ve doğa canlanır. Yeni ay ne kadar güçlü ve iyi açılarla doğmuşsa enerjisi o kadar olumlu olur. Burçlar kuşağında Aslan burcu; yatırımlar, yaratıcılık, sanat, sahne, turistik seyahatler ve gençlerle ilişkilidir. Girişim yönü güçlü olan Aslan burcu yeni ayı, büyük gücün toplandığını, önemli bir savunma ve koruma çemberinin oluşacağını ön görüyor. İlahi güçlerle doğan yeni ay, büyüyen bereketi ile yükseliyor. Yeni yatırım araçlarında hizmet belirleyen Aslan burcu yeni ayı, finansal konularda belli bir proje üzerinden şirketlerle yapılacak olan anlaşmalarda yeni bedellerin olacağını da ön görüyor. Yatırımların geleceğini belirleyen Aslan burcu yeni ayı bir tür koruma kalkanı oluşturuyor.

Aslan burcu yeni ayı; çöller, sarp kayalıklar, parklar, gösterişli yapılar gibi yerlerde önemli koruma kuralları başlatıyor. Sağlıkla ilgili konularda kaburgalar, sırt, kalp çarpıntısı, sıkışması ve salgın hastalıklarla ilgili konularda olabilecek gelişmelere dikkat edilmesi gerektiğine de vurgu yapıyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Yatırımlarınız, yeteneklerinizle ilgili kazancınız, hobileriniz, özel hayatınız, eğlenceniz ve varsa çocuklarınızın şartları. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile sınırlarınızı çiziyorsunuz. Sosyal projelerinizde kurmuş olduğunuz bağlantılarla yeni dönem başlıyor ve kişisel konumunuzdaki bedeller belirleniyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Temel olarak almış olduğunuz eğitiminiz, aileniz, yerleşim ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konular; Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile bu konular üzerinden yeni şartlara geçiyorsunuz. İş ile ilgili yapmış olduğunuz bağlantılarınızda, anlaşma kurallarını çizen yeni ay fazı, size; önemli başlangıçların zamanının geldiğini haber veriyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Anlaşmalarınız, kısa eğitim(kurs), iletişim gerektiren konular, harcamalarınız ve varsa kardeşlerinizin şartları; Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konular üzerinden sınırlar çiziliyor. İşlerinizi halledecek aracılarla olan bağlantılarınızdaki anlaşmanın kurallarını belirleyen ay fazı, sınırlarınızı çiziyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel kazancınız, varsa eşinizin banka işlemleri ve ödemeleri, çocuğunuzun iş kariyer alanı; Aslan burunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konularda yeni başlangıçlarla sınırlarınızı çiziyorsunuz. İş kariyer alanında sizin konumunuzu belirleyecek olan kurallarla maddi kaynaklarınızı korumaya alıyorsunuz. Aslan burcu yeni ayı size güvence getiriyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Aslan burcu yeni ayı, kişisel konumunuz ve girişimlerinizde bir temel oluşturmak için yeni oluşumlar başlatıyor. Şartlarınızı korumak için aracılarla yapmış olduğunuz anlaşma ile ikili ilişkilerinizdeki sınırlarınızı çiziyorsunuz. Sizi güvenceye alacak olan Aslan burcu yeni ayı sınırlarınızı çiziyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Zorluklarınız, psikolojiniz, kapalı alan ve kapalı devre işleriniz, gizli yürütmüş olduğunuz konular ve kontrolünüz dışında olan gelişmeler. Aslan burcu yeni ayı ile psikolojik olarak sizi geren konularda bir çeşit koruma kalkanı oluşturuyor ve çalışma koşullarınızda anlaşma yolu ile sınırlarınızı çiziyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal amaçlarınız, organize işleriniz, projeleriniz ve en önemlisi umutlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte ikili ilişkiler üzerinden gelişecek bu konularda sınırlar belirleniyor. Yatırım ve özel hayatınızla ilgili kuralları belirleyecek olan anlaşmalarla planlarınızı güvenceye alıyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: İş, kariyer, hedefleriniz ve toplum önündeki unvanınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte çalışma ve iş koşullarınızda yeni şartlar oluşuyor. Anlaşma yolu ile güvenceye alacağınız konuları belirleyecek olan yeni ay fazı sınırlarınızı belirliyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, hukuk, uluslararası konular, basın yayın, büyük şirketler ve turizm; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Anlaşmalar yolu ile kurallarınızı belirleyecek olan ay fazı sizin sınırlarınızı çiziyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Banka hesaplarınız, ödemeler, kredi, alacak-verecekler, miras, nafaka, sigorta, burs ve eş geliri, çocuklarınızın iş kariyer alanı ve eşinizin ödemeleri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Yeni temeller oluşturacağınız bu dönemde maddi kaymaklarınızla ilgili sınırlarınızı çiziyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Ortaklıklarınız, ikili ilişki içinde olduğunuz kişiler, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız insan ya da kurumlar (öğretmen, doktor, avukat) ve varsa eşinizin şartları. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Anlaşmalar yolu ile kişisel konumunuzda sınırlar çizecek olan yeni ay fazı bir çeşit koruma kalkanı oluşturuyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Çalışma koşullarınız, beslenmeniz ve sağlığınız, alt çalışanlarınız ve günlük angarya işleriniz. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konular üzerinden yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili çalışma süreci başlatacak olan gelişmeler size bazı karalar aldırarak bir çeşit koruma kalkanı hazırlıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR