Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 05-08-2021

Aslan burcu burçlar kuşağında; kişisel güveni, sanatı, centilmenliği, rekabeti ve yetenekleri temsil eder. Öz güveni yüksek başlangıçlar yaptıracak olan yeni ayın ana konusu yine Devlet, Bürokrasi ve Yönetim. Ay fazı; kibir ve zalimlikle eşleşen Dubhe yıldızı ile doğuyor. Gelişen sürecin, idari ve yönetimde olan kişilerin, güç ve baskı ile yeni ve beklenmedik şartlara geçeceğine dikkat çekiyor. Özellikle uluslar arası konularda haklar üzerinden yeni takip sürecine geçileceği ve bu yeni sürecin anlaşmalar ve sözleşmeler yolu ile başarı getireceğini ön görüyor. Yeni ay, bazı anlaşmaların olacağını bu anlaşmaların yatırım, spor ve bankacılıkla ilgili konularda gerçekleşeceğini de ön görüyor. Bu arada şaşırtan anlaşmalar, beklenmedik umulmadık aşklar ve teklifler fazlasıyla gündemde olacak.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yeteneklerinizi ilgilendiren konularda bir anlaşma gerçekleştiriyorsunuz. Yaptırım gücü yüksek olan yeni ayın enerjisi size para kazandıracak. Haklarınız için takibe almış olduğunuz konularda dikkatli olunuz. Bu arada umulmadık bir aşkta kapınızı çalabilir. Çocukları olan Yükselen Koçlar, çocuklarının kariyer alanında yeni gelişmeler ve umulmadık anlaşmalar çıkıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Aile, kökler, temelleriniz ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Temel donanımınızla ilgili konularda, sizin konumunuzu bağlayan anlaşmalar beklenmedik gelişmeleri getirebilir dikkat ediniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Anlaşmalar, kurslar, kısa eğitim, yazışmalarınız varsa kardeşlerinizin durumu ve hareket ettiğiniz alan, Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte önemli sayılacak yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kapalı devre işlerin (int, dosyalama) öne çıkacağı konular, size yeni güç kazandıracak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınız ve emek sarf ederek elde ettiğiniz kazancınızda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Önemli başlangıçlar yapacağını ön gören ay fazı; ileriye yönelik yaptırım gücü yüksek önemli anlaşmalar yapıyorsunuz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz ve kimliğiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla bu konularda yeni şartlara geçiyorsunuz. Mesleki alanda ya da varsa hedeflendirdiğiniz size unvan getirecek konuda anlaşma yapıyorsunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kapalı devre işleriniz, (internet, dosyalama) hastane, zorluklarınız ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyor. Şirketler ve uluslar arası konularda yeni anlaşmalar getirecek olan gelişmeler sizi güçlü duruma geçirecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Projeleriniz, organize etmiş olduğunuz işleriniz, arkadaşlıklarınız ve en önemlisi umutlarınız; Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte siz yeni ve güçlü şartlara geçiyorsunuz. İleriye yönelik maddi anlaşma yaptıracak olan yeni ay sizi güçlendirecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş kariyer, hedefler, toplum önündeki unvanınız; Aslan burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte bu güçlü duruma geçiyorsunuz. Ortaklık alanda yapacağınız anlaşma sizi güçlendirecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Akademi, hukuk, medya, şirketler ve uluslar arası konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. İş koşullarını ilgilendiren ve şirketlere bağlı olabilecek anlaşmalar sizi güçlendirecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eş geliri, ödemeler, alacaklar, sigorta, nafaka, miraslar ve burslar; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; yeni şartlara geçiyorsunuz. Yatırımlar ya da ofis işlerinizle ilgili konularda yapacağınız para anlaşmaları sizi güçlendirecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin şartları, ortaklık yaptığınız kişiler, danışmanlık aldığınız insanlar( doktor, avukat, öğretmen) ve varsa davalarınızla ilgili yeni gelişmeler başlıyor. Baskılı ve yaptırım gücü olan şartlar, kişisel ne eğitim ya da donamınız varsa o konuda yapacağınız anlaşma ile güç kazanacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Gündüz çalışma sisteminiz, iş temponuz, varsa yanınızda çalışanlarınız ve çalışma arkadaşlarınız. Yeni sisteme geçmeniz için şartlar oluşuyor. Gelişen şartlar oldukça güçlü ve baskılı. Yapacağınız anlaşma size bazı angarya yükler getirecek olsa da sizi güçlendirecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.