Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 29-07-2019

Aslan burcu; burçlar kuşağında; yönetim becerisi, kendini gösterme, özgüven ve sahnede olma ile ilişkilendirilir. Yeteneklerimizi de vurgu yapan Aslan burcu, neşe, yaratıcılık ve sosyal amaçları da içerir. Aslan burcunda olacak olan yeni ay bu konularla ilgili çok güzel enerjilerle doğuyor ve yeni kapılar açıyor. Her ayın farklı derecelerinde doğan yeni aylar, bize yeni kapılar açarak destek verir. Fakat olan yeni aylar her birimizde aynı etkiyi yaratmaz. Ancak natal haritalarımızda bir gezegen ya da ışıklara iz düşümü yaptıysa önemli başlangıçlara neden olurlar. Aslan burcunda olacak olan yeni ay çok güçlü güzel kapıları aralıyor. Önümüzde ki günlerde, kendimizi ifade etme, yeteneklerimizi geliştirme ve yine kendimizi sahneye koyma adına yeni fırsatlar getiriyor. Sabit yıldızlardan Pollux Merkür açısı, keşfetme sürecindeki zor iletişimi gösterse de Aslan burcunda olacak olan yeni ay, bizlere cesareti ve girişimciliği öğretecek. Aslan burcu yeni ay’ ı şimdiye kadar her türlü eğitim, iletişim ve gurup aktiviteleri ile ilgili konularda büyüttüğümüz bilgi ve çalışmalarımızı da sonlanıyor. Yeni sorumlulukları sırtlarken yeni şartlara da esir düşüyoruz ama bu yeni kapı mutluluk ve yaşam sevinciyle birlikte çalışma ve heves getiriyor. Aşk müjdesi de veren yeni ay, iyiliklerle beraber yeteneklerinizi geliştirmede verdiğimiz emeğin karşılığını alacağımızı ön görüyor. 1 Ağustos doğumlu Aslan burçları, 1 Kasım doğumlu Akrep burçları, 29 Ocak doğumlu Kova burçları ve 28 Nisan doğumlu Boğa burçlarının hayatlarında belirgin yenilikler yapacak olan yeni ay hepimize iyilikler getirecek.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCU YENİ AY;

YÜKSELEN KOÇLAR: Çocuklarınızın şartları, sanatsal çalışmalarınız, yaratıcı yönleriniz, aşkınız ve hobileriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Aslan burcu yeni ay’ ı ile birlikte yeni kapılar açılıyor. Alacağınız sorumluluk şartlarınızı zorlasa da mutluluk ve hevesle hayata sarılıyorsunuz. Ortak projede almış olduğunuz eğitim ya da ileriye yönelik yapmış olduğunuz birlikteliğiniz de bu arada tamamlanıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Aile, atalarınız, kökleriniz, temel alt yapınızla ilgili konular ve eşinizin iş kariyeri ile ilgili gelişmeler, yeni kapılarını umutlar ve mutlulukla açıyor. Sırtlayacağınız yük birçok konuda sizi geri çekse de mutluluk ve yaşam sevinci ile doluyor hevesle ailenize sarılıyorsunuz. İşiniz ve toplum önünde olan konumunuzda ki sistemli çalışmanız da yeni ayla birlikte tamamlanıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Eğitim, iletişim, sözleşmeler, yazışmalar, mailler ve kardeşlerinizin şartları ile konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda olacak olan yeni ay’ la birlikte omuzlarınıza yeni sorumluluklar alıyorsunuz. Şartlarınız sizi esir düşürse de mutluluk ve hevesle işinize sarılıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınız, kazancınız ve varsa çocuklarınızın iş ve statüsü ile ilgili konulardaki gelişmeler Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açıyor. Maddi kazançlarınızı elde etmek için alacağınız sorumluluk sizi geri çekse de mutluluk ve hevesle işinize sarılıyorsunuz. Maddi birikiminizde ki sistemli giden konular tamamlanarak yeni safhaya geçiyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız, ifade şekliniz. Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor ve size iyi gelecek sorumluluklar alıyorsunuz. Şanslı ve girişim dolu yeni ayla birlikte mutluluk ve hevesle yenileniyorsunuz. Danışmanlık alarak bilgilerinizi büyüttüğünüz projeler ya da davalarınızla ilgili gelişmeler tamamlanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Zorluklarınız, kayıplarınız korkularınız ve bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklarınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni kapılar açılıyor ve siz psikolojik güç topluyor ve yeni proje ve plân kuruyorsunuz. Aslan burcun da olacak olan yeniayla birlikte maddi birikimleriniz sizi mutlu ediyor ve iş kariyer alanında ki eğitim çalışmalarınız tamamlanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevre ve aktiviteniz, projeleriniz ve içinde olduğunuz organizasyonlarla ilgili konularda yeni kapılar açılıyor ve yeni fırsatlar gelişiyor. İleriye yönelik alacağınız yeni sorumluluklar sizi bağlasa da hevesle işinize Konsantre oluyorsunuz. Kendi şartlarınızla ilgili yeteneklerinizi ya da çocuklarınızın şartları ile ilgili konularda şimdiye kadar alınan eğitim tamamlanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda yeni fırsatlar ve yeni kapılar açılıyor. Alacağınız yeni sorumluluklar sizi bağlasa da işinize hevesle sarılıyorsunuz. Hastane ya da ailenizle ilgili sağlık konuları yeni ay döneminde tamamlanıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, hukuk, yabancılar, uluslar arası konular, yayıncılık ve büyük ticari şirketlerin birisi ile ilgiliyseniz, Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni kapılar açılıyor. Alacağınız yeni sorumluluklar ilk zaman sizi zorlasa da işe hevesle sarılıyorsunuz. Temel alt yapınızı geliştirmek için şimdiye kadar biriktirdiğiniz bilgiler toparlanıyor ve tamamlanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kredi, borç, alacak- verecek, nafaka, sigorta ve her türlü parasal konularla ilgili yeni kapılar açılıyor. Aslan burcunda olacak olan yeni ay, sizin sırtınıza yük yüklese de hevesli ve mutlusunuz. Günlük iş ve gelirinizle ilgili ileri yönelik yapmış olduğunuz yatırımlar da tamamlanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin ve ya ortağınızın içinde bulunduğu şartlar, danışmanlık almış olduğunuz kişiler varsa davalarınızda yeni koşullar başlıyor ve yeni kapılar aralanıyor. Siz ortaklıklar adına yeni sorumluluk alıyorsunuz. Yeni şartlar sizi esir bıraksa da hevesli ve mutlusunuz. Konumunuz itibari ile şimdiye kadar büyütüp geliştirmiş olduğunuz yeteneklerinizle ilgili akademik alanda ki eğitiminiz de tamamlanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük iş temponuz, sağlık programınız, beslenmeniz ve çalışma koşullarınız ile ilgili yeni fırsatlarla birlikte yeni kapılar açılıyor. İş ile ilgili alınacak olan yeni sorumluluklar şartlarınızı kısıtlasa da siz mutlu ve gönüllüsünüz. Şimdiye kadar büyütüp geliştirdiğiniz kişisel ve temel alt yapınızla ilgili programda bu arada tamamlanıyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR