Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 18-07-2017

Girişimcilik ve aktivitesi yüksek olan Yeni Ay tam anlamı ile adına yakışır halde yeni fırsatlar getiriyor. Spor, hobi ve sanatsal konularda yeni başlangıçlar yapmak için yepyeni bir kapı açılıyor, hem de sıfır dereceden yani hiç açılmamış tertemiz ve gıcır gıcır. Gençler, Bu güzel yeni Ay’ın taze enerjisi sizin için ya da ben hala gencim diyenler için. Yeni Ay’la birlikte aktif olan Mars, heves ve heyecanı coştururken, hiç düşünmeyin risk alın derim. Hele işin içinde sanat varsa. Şu sıralar hepimize moral verip dopink etkisi yapacak olan Aslan burcu Yeni Ay’ı ileriye yönelik uzun vadeli çalışmalarında başlangıcını müjdeliyor.

BURÇLARA GÖRE YENİ AY

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hobi, spor, çocuklar ve aşkla ilgili konularda yeni girişimler sizi bekliyor. Aşkta yeni başlangıçlar, uzun vadeye yayılarak kalıcı şartlara geçebilir. İlişkisi devam eden Yükselen Koçlar için ise tazelenme zamanı. Bu güzel yeni Ay size çok iyi gelecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, aile, yerleşim, sizin temel alt yapınızla ilgili program ve Eşinizin kariyeri ile ilgili yeni başlangıçlar yapma zamanı. Şimdi yapacağınız girişimler, ileriye yönelik uzun vadeye yayılan kalıcı şartlar oluşturacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşleriniz, eğitim faaliyetleriniz, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni fikirlerle birlikte oluşturacağınız projeleriniz uzun vadeli olacak ve sizi ileriye taşıyacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Finansal konularla ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Muhtemel size yeni bir rızık kapısı açılıyor. Bu güzel kapı sizi harekete geçirerek, uzun vadede kalıcı şartlar oluşturacak.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Tutulma serisinin de Aslan- Kova ekseninde olması ile birlikte siz Aslanların hayatları yenileniyor. Bu güzel yeni Ay sizin akademik alanda ki girişimleriniz için fırsat getiriyor. Bu güzel fırsatı kaçırmayın iyi değerlendirin derim. Zira bu yeni Ay size çok destek veriyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yeni psikolojik süreç size iyi gelecek. Kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı. Eş ve ortağınızın iş koşullarında ki yeni başlangıçları uzun vadede kalıcı şartları oluşturacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal çevreniz genişliyor yeni arkadaşlıkların yanında projelerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız ve bu proje sizi uzun vadeli kalıcı şartlara geçirecek; özellikle ortaklı işlerde.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş, kariyer, hedefleriniz ve toplumda ki tanınma halinizle ilgili kalıcı girişimler gerçekleşiyor korkmadan atılımlarınızı yapınız. Uzun vadeli programa geçmek kolay olacak.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Uluslar arası konular, Akademik kariyer, Hukukla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Girişimleriniz kısa zamanda uzun vadeye yayılacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortak gelir, miras ve kredi borçlarla ilgili yeni girişimlerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğer maddi konularda bir karmaşa yaşıyorsanız, Aslan burcu yeni Ay’ı ile birlikte yeni başlangıç ve uzun vadeye yayılan bir program sizi bekliyor.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Evlilik, ortaklık, eşinizin şartları, varsa davalarınız ve danışmanlık aldığınız kişiler. Yeni şartlar ve yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yapacağınız anlaşmalarla uzun vadeli programa geçeceksiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük iş temponuz, çalışma şartlarınız, sağlığınız ve beslenmeniz ile ilgili yeni program belirleyebilirsiniz. Aslan burcu yeni ayı sizi iyi ve doğru motive ederek yeni ve uzun vadeli program yapmanızı sağlayacak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR