Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda güneş tutulması 19-08-2017

21 Ağustos Pazartesi 2017 tarihinde Aslan burcunun 28 derecesinde tam Güneş tutulması gerçekleşiyor. Aslan- Kova ekseninde devam eden tutulma serisinin en önemli ayağını oluşturan 21 Ağustos, Aslan burcu Güneş tutulmasının etkileri iki seneye yayılacak. Amerika’dan gözlemlenecek olan tam tutulma, oldukça olumlu açılar altında gerçekleşecek ve en önemli etkisini 2018 Ağustos ayında gösterecek. Tutulmalar; gelişen olayları çabuklaştıran ve yeni yönler belirleme zamanlarıdır. Aslan burcunda gerçekleşen Güneş tutulması, ilk olarak Liderlere dikkat çekiyor. Güçlü ve köklü değişim içinde kalacak olan Liderlerin, Uluslar arası arenadaki etkili kararları ile yeni açılımlar yaparak kalıcı dönüşümüne vurgu yapan Aslan burcu Güneş tutulması, Mars ve retro Merkür kavuşumu ile tetiklenecek. Tutulma, geçmiş konuları gündeme taşıyarak, ileriye yönelik cesur ve dinamik birçok girişim ve ortaklıklarla ilgili mücadele alanlarını da güncelleyecek. Bu tutulma serisinin en çok gençlere ve çocuklara yarayacağı gözüküyor. Belli bir proje içinde olan gençler için aşamalara işaret eden tutulma serisi birçok fırsatları da beraberinde getiriyor. Ayrıca; sanat, hobiler, dans ve müzikle ilgilide farklı açılımlara da vurgu yapan Güneş tutulması hepimize çok iyi gelecek.

BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCU GÜNEŞ TUTULMASI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk, hobiler, çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcu Güneş tutulması ile size yeni kapı açacak. İleriye yönelik uzun vadeli birçok fırsat önünüze çıkacağı gibi, birçok yenilikleri hayatınıza geçirme imkânı yakalayacaksınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Yerleşim, aile, kökler, kişisel temel alt yapınızın yanında eşinizin kariyeri ile ilgili önemli kapılar açılıyor. İleriye yönelik uzun vadeli birçok fırsatla beraber yeniliklerde sizi bekliyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yakın çevreniz, kardeşlerinizin şartları, sözleşmeler ve eğitimle ilgili konuların birisi ile ilgili iseniz. Aslan burcu Güneş tutulması, yeni kapılarını açacak. İleriye yönelik bir çok uzun vadeli program fırsatları ile geliyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Finansal konularla ilgili gelişmeler sizi bekliyor. Aslan burcu Güneş tutulması ile size farklı programda ileriye yönelik uzun vadeli rızık kapısı açılıyor. Ayrıca çocuklarınızın iş kariyeri ile ilgili olumlu gelişmeler oldukça olumlu ve size iyi geleceğe benziyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Aslan- Kova ekseninde olan tutulma serisi sizin tüm şartlarınızı yeniliyor. Daha çok yeteneklerinizle ilgili konularda yeni kapılar açacak olan tutulma ile siz çok ilerilere yatırım yapacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aslan- Kova ekseninde gerçekleşen tutulma serisi ile her türlü korku ve psikolojik sorunlarınız sonlanıyor ve siz artık hayata daha farklı açılardan bakıyorsunuz. Sanatla ilgili bir çalışma içinde olan yükselen Başaklara bu tutulma yeni ilham kapıları açarak birçok orijinal konularda yenilikler sunuyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal çevreniz genişliyor ve siz Aslan burcu Güneş tutulması ile projelerinizi hayata geçirme imkânı buluyorsunuz. Uzun vadeye yayılarak fırsatlar getirecek tutulma serisi sizi yepyeni bir hayata geçiriyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili yeni ve farklı kapı açılıyor. Yeni oluşumlar size uzun vadeli program belirlerken birçok fırsatı da beraberinde getirecek. Yeni temponuz size çok iyi gelecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Akademik kariyer, Hukuk ve Uluslar arası konuların birisi ile ilgiliyseniz. İçinde bulunduğunuz koşullar, şartlarınızı oluşturmak için yeni kapılarını açıyor. Aslan burcu Güneş tutulması farklı açılımları ve fırsatlarla birlikte size çok iyi gelecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortak gelir, Kredi-borç ve eşinizin geliri ile ilgili yeni kapılar açılıyor. Uzun vadeli program ile fırsatları da beraberinde getirecek olan Aslan burcu Güneş tutulması maddi konularda rahatlamanız için imkânlar sunacak.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin ve ortağınızın içinde bulunduğu şartlar ve danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili yeni fırsatlar sizi bekliyor. Ortaklı alanda yeni ve uzun vadeli bir çalışma içine girecek olmanız size ileriye taşıyacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük temponuz, sağlığınız ve beslenme düzeninizle ilgili yeni şartlarınız Aslan burcu Güneş tutulması ile yenileniyor. İş kariyer alanına yansıyacak şartlar sizi uzun vadeli bir programın içine dahil edecek.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun. Doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR