Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda dolunay 09-02-2022

Bir burçta her yıl bir kere gerçekleşen yeni ay ve dolunay zamanları farklı derecelerde olur. Ve o burcun etkilerini farklı alanlardan yansıtır. Aslan burcunun son derecesinde gerçekleşecek olan dolunay, yöneticilerle ve gençlerle ilgili konuları öne çıkarıyor. Aslan burcu dolunayının ana konusu anlaşmalar ve gençleri ilgilendiriyor. Kadersel; yani elde olmayan gelişmelerin netlik kazanacağı Aslan burcu dolunay dönemi; hastalıklı, gizli sorumlulukları, zorlukları ve sıkışık şartları açığa çıkarıyor. Şirket yöneticisi, şirket sahibi ve uluslar arası konularda önemli fırsat ve anlaşmaların geldiği aşamayı da netleştiren dolunay fazı; yatırım, sinema ve sanatsal konularda da belirleyici olacak. İş ve devletle ilgili alanlarda yeni plan ve stratejinin belirleneceği bu dönem maalesef gizli saklı konuları ve arızaları açığa çıkarıyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Yetenekleriniz, özel hayatınız, aşk, yatırımlar, hobileriniz, varsa çocuklarınızın durumu ve babanızın geliri, Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konular netlik kazanıyor. Zor ve sıkıntılı süreci netleştiren dolunay dönemi size yeni kararlar aldıracak. Elinizde olmayan gelişmeler sizi zorlayabilir dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Aile, yerleşim, kişisel donanımınızla ilgili konular (Hangi konuda temel eğitim aldıysanız) ve varsa eşinizin kariyeri; Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunay bu konuları netleştiriyor. Gelişmeler canınızı sıkıp sizi zorlasa bile alacağınız kararlarda daha dikkatli olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Anlaşmalar, kısa eğitim, yazışmalar, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin şartları, Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Yeni karar alırken içinde bulunduğunuz şatlar sizi zorlasa da iletişim gerektiren konularda dikkatli olunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel kazancınız varsa eşinizin ödemeleri ve çocuklarınızın iş kariyer alanı, bu konuda ki şartların nasıl gelişip ilerlediği netlik kazanıyor. Yeni kararlar aldıracak olan süreç sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN ASLANLAR: : Kişisel konumunuz, sağlığınız ve girişimleriniz; Dolunayın etkisi bu konuların ne yöne gideceği konusunu netleştirecek. Gelişmeler sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kapalı alan işleriniz (hastane, okul..) dosyalama ve internet üzerinden ilerletmiş olduğunuz konular en önemlisi zorluklarınız ve psikolojiniz. Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte bu konular netlik kazanıyor. Moralinizi bozmayınız.

YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal alan, projeler, organize işleriniz ve en önemlisi umutlarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte bu konularda netlik kazanıyor. Fırsatlarınızı değerlendirmede zorlanabilirsiniz. Dikkatli olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: İş kariyer alanı, toplum önünde unvanınız ve varsa belirlediğiniz hedefler. Bunların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla şartlar açığa çıkıyor. Gelişmeler sizi zorlayabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: : Akademik alan, yabancılar, basın- yayın, hukuk ve uluslar arası meseleler. Bu konuların hangisi ile ilgiliyseniz konular netlik kazanıyor. Gelişmeler sizi bunaltabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: : Banka işlemleri, ödemeler, sigorta, miras, alacak-verecek, kredi- borç ve eşinizin geliri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz gelişmeler Aslan burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Dikkatli olunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Ortaklıklı işleriniz, anlaşmalarınız danışmanlık aldığınız kişiler (öğretmen, doktor, avukat) varsa eşinizin durumu ve davalarınız. Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Sonrası için yeni yol belirleyeceksiniz, dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: : İş koşullarınız, sağlığınız, beslenmeniz, alt çalışanınız angarya işleriniz. Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte konular netleşiyor. İlerisi için yeni rota belirleyeceksiniz. Dikkatli olunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR