Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda dolunay 22-01-2021

Aslan- Kova ekseninde olan dolunaylar; Projeler, cesaret, sosyal amaçlar, yetenekler ve ekip çalışmaları ile ilgilidir. Aslan burcunda olan dolunay, sağlıkla ilgili konuları ve özgürlükleri netleştirerek sonlandıracak. Ortaklık ve anlaşmalar yolu ile tamamlanacak olan konular önemli sonlanmaları da beraberinde getiriyor. Jüpiter’ in güneşle olan kavuşumu güven veren koşulları öne çıkarsa da Mars ve Uranüs’ ün Satürn’ e kare açısı hem maddi konularda hem sağlıkla ilgili konularda gelişen sürecin önemli kırılmalar yapacağını ve bu kırılmalarda zorluklar altında fayda alınacağını ön görüyor. Sert etkiler altında gerçekleşen dolunay toplumsal konularda özgürlüğü netleştiriyor. Ortaklı işlerde ve hukukla ilgili konularda da ayrıştırma ve tasnif etme gibi devletle ilgili konularda da belirleyici olan Aslan burcu dolunayı inanılmaz güçlü ve ürkütücü etkiler altında gerçekleşiyor. Büyük değişime hazır olunuz.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Yetenekleriniz, aşk, ofis işleri, yatırımlarınız, çocuklarınızın koşulları ve varsa hobileriniz. Aslan burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte koşulları netleşiyor. Bu konularla ilgili bir temizlik yapacak şartları daha Hijyenik hale getireceksiniz. İleriye yönelik özgürlük elde ediyorsunuz. İş kariyer alanında olabilecek önemli kırılmalar maddi kaynaklarınızla ilgili olacağını ön görüyor. Dikkat edilmesi gereken gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, aile yerleşim, temel alt yapınızı ilgilendiren konular ve varsa eşinizin kariyeri; bu konularda olabilecek gelişmelerde bir temizlik ve arınma yapacaksınız. Hedeflerinizle ilgili idealize ettiğiniz konularda özgürlüğünüzü elde ediyorsunuz. Kişisel konumunuzla ilgili önemli kırılmaları açığa çıkaracak olan Aslan burcu dolunayı büyük değişime hazır olunuz diyor.

YÜKSELEN İKİZLER: İletişim alanında etkili olacak olan dolunay, kardeşlerinizin şartları, sözleşmeler, kurslar ve mesajlarınızla ilgili konuları da netleştirecek. Bu konularda bir nevi evrak temizliği yapıyorsunuz. Uluslara arası konular, hukuk ve şirketlerle ilgili gelişmelerde özgürlüğünüzü elde ederken, ödemeler ve eşin gelirinden fayda alacağınız kırılma gerçekleşiyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kişisel kazançlarınız Aslan burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ödemelerle ilgili bir şekilde evrak temizliği yapıyor ve maddi konularda özgürlüğünüzü kazanıyorsunuz. Mesleki alanda beklenmedik ani kırılmalarla birlikte iyi veri alacağınız gelişmeler olacak. Büyük değişim açığa çıkıyor dikkatli olunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, girişimleriniz netlik kazanıyor. Akademik alan ve şirketlerle ilgili bağlantılarınız varsa şartlarınız sonlanıyor. İş alanı ve hedeflerinizle ilgili ortaklık yaptığınız ya da danışmanlık aldığınız konularda büyük kırılma yaşadığınız dönem içindesiniz. Büyük değişim Aslan burcu dolunayı ile açığa çıkıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Kapalı devre işleriniz, internet üzerinden yapılan çalışmalar, hastane okul gibi yerlerle bağlantılar ve zorluklarınız. Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanarak sonlanıyor. Yabancılar, şirket, akademik alanla ilgili angarya işlerde kırılmalarda netleşiyor. Büyük değişim başladı.

YÜKSELEN TERAZİLER: Aslan burcunda olacak olan dolunay sizi önemli derecede etkileyecek. Sosyal alan ve projelerinizle ilgili konularda yapacağınız temizlik ile kişisel olarak kendinizi sergilediğiniz konularda bireyselliğinizi elde ediyorsunuz. Maddi kaynaklarınızda olacak olan kırılma size ortaklık yolu ile fayda sağlayacak. Büyük değişime hazır olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Mesleki alandaki konum ve hedeflerinizle ilgili konular Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte gerçekleşiyor. Yapacağınız evrak temizliği ile temel özgürlüğünüzü elde ediyorsunuz. Ortaklık alanda olacak olan kırılmalar sizin günlük temponuzla ilgili konulardı değiştiriyor ve siz bu durumdan fayda elde ediyorsunuz. Zor gibi görünse de Aslan burcu dolunayı büyük değişimi netleştiriyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, uluslar arası konular, şirketler ve hukuk; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz üzerinde temizlik ve yenilik yapıyorsunuz. Hareket alanınızda daha özgürsünüz ve bireysellik elde ediyorsunuz. İş ve sağlık konularında büyük kırılmaların açığa çıkacağı dönem dolunay fazı ile açığa çıkıyor. Zor olsa da büyük değişim başladı.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortak gelir, ödemeler ve eşinizin para kaynakları Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Evrak ya da ödemeler yolu ile yapılacak temizlik maddi kaynaklarınızla ilgili bireyselliğinizi sağlayacak. Kişisel konumunuz ve çocuklarınız ya da yatırımlarınızla ilgili konuları da açığa çıkaracak olan dolunay, aileden gelecek olan beklenmedik gelişmelerle fayda sağlayacak. Büyük değişim netlik kazanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Büyük değişim ve sorumluluklar başladı. Aslan burcunda olacak olan dolunay eşinizin, ortaklıklarınız ve anlaşmalarınızla ilgili gelişmeleri netleştiriyor. Bir tür yapacağınız evrak temizliği ile maddi kaynaklarınızda bireysel güvencenizi elde edeceksiniz. Temellerinizle ilgili konularda kırılma gerçekleşirken anlaşmalar yolu ile beklenmedik fayda sağlıyorsunuz. Zorluklar yolu ile büyük değişim açığa çıkıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş temponuz, sağlığınız, beslenmenizi ve çalışma şartlarınız Aslan burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Yapacağınız Hijyenik iyileştirme planı ile psikolojiniz rahatlıyor. Kişisel konumuzla ilgili yağacağınız anlaşmalar size maddi kaynaklarınızda faydalar getirecek. Zorluklar yolu ile değişim açığa çıkıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR