Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda dolunay 03-02-2020

Her ay bir burçta gerçekleşen dolunay zamanları, o burcun konuları ile ilişkili bir olayı açığa çıkararak olayları görünür hale getirir ve haritada ki ev sistemlerine göre o evin konusunu netleştirir. Hele Natal haritalarda belli gezegenler üzerine iz düşümü yapan enerji varsa olayların netlik kazandığı günlerin arifesindesiniz demektir. Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunaya baktığımızda genel anlamda; çocuklar, gençler, hobiler, sanat, aşk, yatırımlar, spor, aracılar ve idarecilerle ilgili, önemli ana konuları açığa çıkaracak gelişmelerin olacağını ve bu gelişmelerde somutlaşma aşamasına geçerek sonlanmalar olacağına dikkat çekiyor. Güneşin Kova burcunda olması, gelişen olaylarda ileriye yönelik dönemsellik gerektiren konuşmaların yapılacağını ve takip edilen konuların yine hastanelerle ilgili olacağına dolunay vurgu yapıyor.
Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunay fazı; tamamen toplumsal olayları öne çekiyor. İlaç sektörü ile ilgili uluslar arası konululardaki girişimi ön plana çıkaran harita, başarı içinde onurlandırılma sürecini netleştiriyor. Ayrıca dolunay maddi konularda ileriye yönelik yeni bir toparlanma sürecine geçildiğini ve yine kapalı devre konuları kapsayan uluslar arası konularda yeni anlaşma koşullarının gerçekleşeceğini ve kolay ilerleyen ve akan enerjinin hepimize iyi geleceğini Aslan burcu dolunayı ön görüyor. Bu güzel dolunayın herkese şifalar getirmesini dilerim. 9 Şubat doğumlu Kova’lar, 10 Mayıs doğumlu Boğa’lar, 12 Ağustos doğumlu Aslan’lar ve 12 Kasım doğumlu Akrep’lerin hayatlarında başarı daha fazla öne çıkacak.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk, çocuklarınızın konumu, yatırımlarınız, hobileriniz, babanızın geliri, ek işleriniz ve varsa yetenekleriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte siz başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Bir proje ile dönemsel gelişecek olan konulardaki üretim durumu sizin kişisel şartlarınızı ilgilendiriyor. Kapalı devre yapılan bir anlaşma ile mesleki alanda iyi gelişmeleri netleştirecek olan Aslan burcu dolunay fazı, sizin maddi harcamalarınızda yeni bir toparlanma sürecini başlatıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, aile, yerleşimle ilgili konular, sizin temel alt yapınız ve varsa eşinizin iş kariyer alanında ki gelişmeler. Aslan burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; başarı ile onurlandırılıyorsunuz. İş kariyer alanında ki dönemsel gelişecek olan konulardaki geleceğe yönelik üretim durumunu da açığa çıkaran dolunay sizin kapalı alanlarda ki (hastane, okul gibi..) şartlarınızı netleştirecek. İleriye yönelik yapacağınız bir ekip çalışması ile ilgili anlaşma, sizin maddi kaynaklarınızda olabilecek yeni toparlanma sürecini başlatıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşlerinizin şartları, anlaşmalarınız, eğitim ve en önemlisi sizin hareket alanınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Uluslar arası konular, büyük şirketler ve akademik alanla ilgili dönemsel gelişecek olan konularda geleceğe yönelik üretim durumu açığa çıkarken dolunay fazı, hedef ve mesleki alanda yapacağınız bir anlaşma ile sizin konum ve şartlarınızda yeni toparlanma süreci başlatıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınız ve kazançlarınızda belirleyici olan Aslan burcu dolunayı, sizi başarı ile onurlandırıyor. Eş ve ortağınızın dönemsellik gerektiren maddi koşullarını netleştirecek olan dolunay fazı, medya ve akademik alanda yabancılarla ilgili yeni anlaşmaları açığa çıkarıyor. Ve Aslan burcu dolunayı sizin hem psikolojik hem de banka hesaplarınızda ki yeni toparlanma sürecini başlatıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlar ve konumunuz Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor. Siz bu konularda başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Almış olduğunuz ve dönemsellik içeren danışmanlık süreci ve üretim koşullarını da açığa çıkaracak olan dolunay fazı, banka hesaplarınızda yapacağınız yeni anlaşma ile geleceğe dair projelerinizde yeni toparlanma sürecine giriyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Psikolojik sorunlarınız, gizli işleriniz ve hastane ile ilgili konular Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor ve siz başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Günlük hayatınızda izlediğiniz dönemsel işleriniz ve varsa kullanmış olduğunuz dönemsel ilaçlar bu dolunayla tamamlanıyor. Yapacağınız ikili bir anlaşma ile iş kariyer ve hedeflerinizde yeni toparlanma sürecine gireceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Projeleriniz, planlarınız, arkadaşlıklarınız ve ekip çalışmalarınız. Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte şimdiye kadar emek verdiğiniz konular, netleşerek tamamlanıyor ve siz başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Ayrıca çocuklarınızın şartları, hobileriniz ve sporla ilgili konular da geleceğe dair dönemsel durumunuz ile ilgili şartları takibe alan konuşma gerçekleşiyor. İş ile ilgili yapacak olduğunuz anlaşma sizi medya, şirketler ve yabancılarla ilgili yeni bir toparlanma sürecine geçirecek.

YÜKSELEN AKREPLER: iş, kariyer, hedefler, annenizin durumu ve çocuğunuzun sağlığı ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda olacak olan dolunay konuları netleştirerek tamamlıyor ve siz başarı ile onurlandırıyorsunuz. Ayrıca, eşinizin kariyeri ve gayrimenkulle ilgili dönemsellik içeren konu ve iş ilişkilerini takibe alan konuşma gerçekleşiyor. Çocuklarınız, spor ve sizin konforunuzla ilgili yapacağınız anlaşma ile ortak gelirde yeni toparlanma sürecine giriyorsunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, şirketler, medya, hukuk, yabancılar ve turizmle ilişkili konuların birisi ilgiliyseniz Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netleşerek tamamlanıyor ve siz başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Ayrıca; anlaşmalar ve eğitim sürecinde dönemsellik gerektiren üretimle ilgili konularda olabilecek konuşma tamamlanıyor. Temellerinizi ilgilendiren yeni anlaşma ile ikili ilişkilerinizde toparlanma sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortak gelir, kredi- borç, alacak- verecek, nafaka, miras ve eşinizin gelir ile ilgili sizin kazancınızın dışında ki paralarda ki koşullar, Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Ve siz bu konularda başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızda dönemsellik gerektiren üretim konularında olabilecek konuşma tamamlanıyor. Kişisel şartlarınızı bağlayan yeni anlaşma ile günlük nafaka ve ihtiyaçlarınızda toparlanma yapıyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, sağlığı, anlaşmalarınız, danışmanlık almış olduğunuz kişiler ve ortaklıklarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netlik kazanıyor ve siz başarı ile onurlandırıyorsunuz. Kişisel şartlarınızı bağlayan ve dönemsellik gerektiren işiniz ile ilgili konuşma tamamlanıyor. Maddi kazançlarınızla ilgili olabilecek yeni anlaşma ile yeni ve daha rahat toparlanma sürecine geçeceksiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, beslenmeniz ve iş koşullarınızla ilgili konular Aslan burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor ve siz başarı ile onurlandırılıyorsunuz. Kapalı devre ve internet üzerinden yürüttüğünüz işlerinizde ileriye yönelik dönemsellik gerektiren işleriniz ile ilgili süreç tamamlanıyor. Kişisel şartlarınızı bağlayan yeni proje anlaşması ile temel alt yapınız toparlanma sürecine geçiyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR