Aşk insana neler yaptırıyor! Murat Boz’un protez saçlarından vazgeçme sebebi ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un saç ektirme haberi magazin gündemine bomba gibi düştü! Boz'un yeni saçı beğeni topladı.

Aşk insana neler yaptırıyor! Murat Boz’un protez saçlarından vazgeçme sebebi ortaya çıktı!

Peki Murat Boz protez saçlarından neden vazgeçti? Sebep yeni aşkı güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan mı? İşte ayrıntılar….

Genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, 'Ada Masalı' adlı dizide aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile 1 senelik beraberliğini geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, Murat Boz ile yeni bir aşka yelken açtı..

murat-boz-ayca-aysin1.jpeg

İHANET İDDİASI

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un dizi setinde başlayan aşkları, bir yılın sonunda, iki ay önce bitmişti. Alp Navruz'un sevgilisini aldattığı iddia edilmişti.

Ayça Ayşin Turan'ın kalbi uzun süre boş kalmadı. Oyuncunun Murat Boz ile bir aydır aşk yaşadığı üç hafta önce ortaya çıkmıştı..

murat-boz-ayca-aycin2.webp

'PROTEZLE UĞRAŞMA'

Gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden aşıkların keyfi yerinde.

Yıllardır protez saç kullanan Murat Boz geçtiğimiz günlerde Hollanda, Amsterdam'a gidip özel bir klinikte saç ektirmişti..Popçuyu "Protezle uğraşma, saç ektirsen daha rahat olur" diyerek Ayça Ayşin Turan'ın ikna ettiği öğrenildi..İşte yeni Murat Boz....Öte yandan ikilinin arasındaki yaş farkı da gözden kaçmıyor. İşte Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan'ın yaşı...

Murat Boz - 7 Mart 1980.

murat-boz4.jpg

Ayça Ayşin Turan - 25 Ekim 1992.

ayca-aysin5.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler