Üniversitelerde ki rektörlük atamaları öncesi çağrı! Çoruh’u şahlandırır

Üniversitelerde ki rektörlük atamaları öncesi Trabzon Artvinliler Derneğinden bir çağrı var.

Üniversitelerde ki rektörlük atamaları öncesi çağrı! Çoruh’u şahlandırır

Üniversitelerin şehirlerin ve ülkelerin gurur ve onur abidesi olduğunu ifade eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi bu ay içinde yapılacak rektörlük atamalarda mutlak suretle liyakat-başarı ve bilgi-birikim ön planda olması gerektiğinin altını çizdi. Külekçi Artvin Çoruh Üniversitesi rektörlük makamı için bu anlamda en uygun isminde Prof.Dr. Engin Şahna olduğunu dile getirdi.

ŞAHNA HOCAMIZIN YANINDAYIZ

Halen Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanlık görevini devam ettiren Prof. Dr. Engin Şahna’nın tam bir Artvin sevdalısı olduğunu dile getiren Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Kendisine her şekilde kefiliz. Bu toprakların bağrından yetişmiş hayatının her alanında emek ve alınteri olan Engin hocamız samimi-mütevazi ve karakterliği kişiliği ile Artvin Çoruh Üniversitemize çok büyük katkı sağlayacaktır” açıklamasında bulundu.

ARTVİN’E YAKIŞIR

Artvinli hemşerimiz Engin Şahna hocamızın Bir üniversitenin akademik ve yönetimsel olarak en üst düzey yetkilisi olma sorumluluğu olan rektörlük koltuğunun hakkını vereceğinden şüphemiz yoktur diyen Külekçi “Artvin’in eğitimde yeniden hak ettiği yerlere taşınması için hepimize görevler düşüyor. Bu şehrin insanları nerede olursa olsun eğitim ve öğretimdeki başarılardan gurur duymuştur. Umarım bu mesajımız adresine ulaşır ve karşılık bulur. Artvin’e yakışan yapılır” dedi.

Üniversitelerde ki rektörlük atamaları öncesi çağrı! Çoruh’u şahlandırır
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel