Sürücüler dikkat! Sarp'a giden tünellerde çalışma var

Karayollarının yenileme, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sürücüler dikkat! Sarp'a giden tünellerde çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğü, yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yapılan yol ve bölgeleri duyurarak sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. 


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,  Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 7-35. kilometrelerinde Arhavi, Esenkıyı, Kopmuş, Liman, Selimiye, Kemalpaşa, Üçkardeşler-1, Üçkardeşler-2, Sarp-1, Sarp-2 ve Sarp-3 tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14 Temmuz'a kadar  08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek. 

Anadolu Otoyolu'nun Abant-Kaynaşlı kavşaklarında üstyapı ve yenileme çalışmaları yapılıyor. İstanbul-Ankara istikameti 4 numaralı viyadük üzerindeki çalışma nedeniyle TEM Otoyolu kapatılarak, trafik Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor. Çalışmanın 14 Temmuz'da bitirilmesinin ardından Ankara-İstanbul yönündeki trafik, İstanbul-Ankara istikametine aktarılarak, 2 şerit gidiş şeklinde çalıştırılıp Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar kendi şeridine yönlendirilecek. 29 Temmuz'a kadar bu kesimde trafik, 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş şeklinde olacak ve Kaynaşlı Kavşağı'ndan sonra normal seyrine dönecek.

Isparta-Karaöz-Serik yolunun 16. kilometresinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle yol 12.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel