Sürücüler dikkat! Artvin tünelinde çalışma var

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Sürücüler dikkat! Artvin tünelinde çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 58-60 ve 61. kilometrelerinde bulunan Sümbüllü-4, Seyitler-1 ve Seyitler-2 tünellerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün, yarın ve çarşamba günü 07.30-17.30 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresindeki (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle tek şerit trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde Serbest Geçiş Sistemi montaj çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle 7 Mart'a kadar otoyolun İzmir-Aydın istikametinde bant aktarması yapılarak, ulaşıma Torbalı istikametinden iki yönlü izin verilecek. 

Pozantı-Tarsus Otoyolu'nun Pozantı Güney-Tekir kavşakları 9-10. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Yalova-İzmit devlet yolunun Sanayi Köprülü Kavşağı'nda yapılacak çalışmalar sebebiyle anayol trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yoluna yönlendirilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel