Spor adamlarından Artvin Valisi Doğanay'a ziyaret

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Artvin Şube Başkanı Faruk Bülent Yazgül, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı ziyaret etti.

Spor adamlarından Artvin Valisi Doğanay'a ziyaret

Doğanay, Yazgül ve beraberindeki İl Hakem Kurulu Başkanı Halit Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Muhammet Ali Öztürk, Taylan Ata ile Sadık Murat Arslan'ı makamında kabul etti.

Yazgül, 6 Ocak'ta yapılan genel kurulda dördüncü kez başkanlık görevine seçildiğini anımsatarak, derneğin çalışmaları hakkında Doğanay'a bilgi sundu.

Artvin'de az sayıda amatör ve akademik spor kulübü bulunduğunu belirten Yazgül, "Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu bulunmuyor ancak yakın zamanda bu bölümün açılacağını öğrendik, bu da bizi mutlu etti." dedi.

Yazgül, dernek bünyesinde 27 il hakemi, 2'si kadın 20 aday hakem, 2 bölgesel hakem ile 7 il hakem gözlemcisinin yer aldığını sözlerine ekledi.

Vali Doğanay, Yazgül başkanlığındaki yeni yönetimi tebrik etti ve çalışmalarında başarı diledi. 

Başkan Yazgül, ziyaret anısına Vali Doğanay'a hakem forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler