Ordu'da Artvinliler gecede buluştu

Artvinliler Ordu'da bir araya geldi

Ordu'da Artvinliler gecede buluştu

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü, Artvin Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ordu'da düzenlenen programla kutlandı. 


Ordu, Artvin Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Sönmez’in ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı programa Artvinli olan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Trabzon Artvinliler Dernek Başkanı Ahmet Külekçi ve çok sayıda davetli katıldı.

Artvin’in düşman İşgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde konuşan Ordu Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Sönmez, doğuştan Artvinli ya da gönülden Artvinli olanları böyle güzel bir gecede bir araya getirmekten mutlu olduklarını söyledi. Sönmez, “Unutmamak gerekir ki, en önemli çalışmalarımızdan biriside Artvin-Ordu, Artvin-Giresun arasında bir dostluk köprüsü oluşturma amacımızdır. Bunu büyük ölçüde başardık. Biz dernek yönetim kurulu ve üyeleri olarak doğduğumuz yeri unutmuyoruz, yaşadığımız ve doyduğumuz yere de nankörlük etmiyoruz, etmeyiz. Yaptığımız tüm bu gecelerde ve diğer etkinliklerde yaşadığımız yerin sosyal ve ekonomik yaşamına katkıda bulunmaya çalıştık, çalışacağız” dedi.

Gecede ayrıca Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan da söz aldı. Gecede Artvin Belediyesi Halk Oyunları ekibi sergilediği yöreye özgü oyunları ile büyük beğeni aldı. Gece ayrıca yöresel müzik ezgilerinin eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

Ordu'da Artvinliler gecede buluştu

Ordu'da Artvinliler gecede buluştu

Ordu'da Artvinliler gecede buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel