Karayolları Doğu Karadeniz'deki yol için uyardı

Karayolları yayınladığı bültenle Doğu Karadeniz'den bulunan yol için uyarıda bulundu.

Karayolları Doğu Karadeniz'deki yol için uyardı

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. 


Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre,TEM Otoyolunun Gebze kavşağı-Şekerpınar kavşağı arası 0-11. kilometrelerinde üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 9 Haziran'a kadar her gün 22.00-06.00 saatlerinde Ankara-İstanbul istikametinde otoyol trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Gebze kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve otoyola katılım tekrar Şekerpınar gişelerinden yapılacak. 

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 6-7. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle 7 Temmuz'a kadar 08.00-19.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek. 

Ulukışla-Pozantı yolunun muhtelif kesimlerinde köprü, yaya ve otokorkuluklarının yenilenmesi ve BSK üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 21 Mayıs'a kadar yol trafiğe kapatılacak. Trafik, Aksaray-Adana yönünde Ereğli sapağından, Adana-Aksaray yönünde ise Pozantı gişelerinden otoyola yönlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel