Artvinliler buluşuyor

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Artvinliler buluşuyor

Her yıl olduğu gibi bu sene de Artvin’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yurt genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Serhat şehrimiz Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon’da da etkinlik düzenlenecek. 

Trabzon Artvinliler Derneği tarafından organize edilecek gece ile ilgili konuşan dernek başkanı Ahmet Külekçi “Ülke savunması için şehit düşen ecdatlarımızın hatırasını yaşatmak noktasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik ve dayanışma gecesi için bir araya geleceğiz. Artvin’den Hakkari’ye, Trabzon’dan İzmir’e bu güzel ülkenin evlatları olarak bu tür gecelerin hem vefamızı gösterme hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirme noktasında önemli bir fırsat olduğunu dile getirmek isterim” dedi.

Artvin’in tarihi ve kültürü motiflerinin sergileneceği serginin yanı sıra, müzik ve halk oyunları şöleninin gerçekleşeceği gece 9 Mart 2022 Çarşamba günü, KTÜ Sahil Tesislerinde saat 19.00’da başlayacak.

9 Mart 2010 tarihinde kurulan Trabzon Artvinliler Derneği 12 yıldır aralıksız olarak anma etkinliklerini sürdürerek hemşerileri arasında dayanışma örneği sergiliyor.

Artvinliler buluşuyor

Artvinliler buluşuyor

Artvinliler buluşuyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler