Artvin’de Trabzonspor sevgisi tartışılmaz

Artvin'de Trabzonspor futbol okulu açıldı.

Artvin’de Trabzonspor sevgisi tartışılmaz

Karadeniz Bölgesi illerinde taraftarı en çok olan illerin başını Artvin çekmekte. Artvin’de Trabzonspor sevgisi tartışma götürmez. Hopa’dan Yusufeli’ne Borçka’dan Şavşat’a Trabzonspor sevdası kalplere yazılmıştır.

TRABZONSPOR FUTBOL OKULU

Artvin’in Borçka ilçesinde kurulan “Trabzonspor Futbol Okulu” da Trabzonspor sevgisini aşılama noktasında önemli çalışmalara imza atmakta. Trabzon’da “Trabzon Artvinliler Derneği" Başkanı Ahmet Külekçi’yi ziyaret eden Borçka Yıldız Ayaklar Spor Kulübü Başkanı Osman Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Ertürk, Fatih Cineviz, Çağlar Yılmaz, Ahmet Çakmak ve Yusuf Ataman Trabzon kulüp çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdiler.

08-61 KARDEŞLİĞİ KALPLERE YAZILMIŞ

Artvin-Trabzon arasındaki kardeşlik köprüsünün Trabzonspor ile sağlam temellere oturduğunu dile getiren başkan Külekçi “Artvin Borçka ilçemizde yeni kurulan çiçeği burnundaki kulübümüze bu önemli yolda başarılar diliyorum. Artvin’de kalplere 08 yazılır gönüllerde ise 61 Trabzonspor sevgisi vardır” ifadesinde bulundu.

Artvin’de Trabzonspor sevgisi tartışılmaz

Artvin’de Trabzonspor sevgisi tartışılmaz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel