Artvin’de ağaçlar şiddetli rüzgara direnemedi

Artvin'de etkili olan şiddetli rüzgarda ağaçlar devrildi.

Artvin’de ağaçlar şiddetli rüzgara direnemedi

Artvin’in Borçka ve Kemalpaşa ilçelerinde şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi. Devrilen bir ağacın dalları yüksek gerilim hattında yer alan elektrik tellerinin üzerine düşmesi sonucunda kısa süreli yangın çıktı. O anlar ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Artvin’de ağaçlar şiddetli rüzgara direnemedi

Artvin’de dün etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkileri. Borçka ilçesine bağlı, Çaylı köyü Cihazen mahallesi etkili olan şiddet rüzgar nedeniyle Naci Gedik’e ait meyve bahçesinde bulunan ağaçlar devrildi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayın ardından, devrilen ağaçlar kesilerek kaldırdı. Fırtına yüzünden devrilen ağaç yüksek gerilim hattına takılınca yanmaya başladı.
Öte yandan Kemalpaşa ilçesinde kaydedilen görüntüde yüksek gerilim hattına düşen ağaç dalları yanmaya başladı. Ağacın yanarken telden kurtulmasıyla yere düşmesi büyük facianın da önüne geçmiş oldu. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Artvin’de ağaçlar şiddetli rüzgara direnemedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler