Artvin Valisi'nden çay fabrikasına sürpriz ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Borçka ilçesine bağlı olan ve Gürcistan sınırında bulunan Muratlı köyündeki Çaykur’a ait Muratlı Çay Fabrikasına akşam geç saatlerde sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Artvin Valisi'nden çay fabrikasına sürpriz ziyaret

Vali Doğanay, hafta sonu tatili olmasına rağmen il merkezindeki konağından makam aracıyla akşam saatlerinde kimseye haber vermeden Borçka ilçesine bağlı Muratlı köyüne gitti.

Köydeki Muratlı Çay Fabrikasına sürpriz ziyaret gerçekleştiren Vali Doğanay, akşam vardiyesinde çalışan işçilerle sohbet ederek, yaptıkları iş ve işlemleri bir süre yakından inceledi.

Kendilerini çalışma hayatlarında ilk kez bir valinin akşam vardiyasında ziyaret ettiğini belirten işçiler, ziyaretten dolayı çok şaşkın olduklarını ve bir o kadarda onur duyduklarını dile getirdi.

El değmeden üretilen çayın hangi safhalardan geçerek paketlenme aşamasına geldiğini yerinde inceleyen Doğanay, “Doğu Karadeniz Bölgesi için çok önemli bir gelir kaynağı olan çayın sağlıklı koşullarda üretilerek tüketiciye ulaştırılmasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı başta Muratlı Çay Fabrikası çalışanları olmak üzere tüm ÇAYKUR çalışanlarını tebrik ederek, kolaylıklar diledi.

Vali Doğanay, incelemeleri esnasında fabrika yetkililerinden çay imalatı hakkında teknik bilgiler alarak fabrikadan ayrıldı.

Artvin Valisi'nden çay fabrikasına sürpriz ziyaret
Artvin Valisi'nden çay fabrikasına sürpriz ziyaret Artvin Valisi'nden çay fabrikasına sürpriz ziyaret

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel