Artvin MHP'de Mazbata teslim edildi

Artvin MHP İl Başkanı Serdar Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün gerçekleşen Olağan Genel Kurulu’nun ardından Artvin Adliyesi’ne giderek ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Artvin MHP'de Mazbata teslim edildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Artvin il teşkilatının 12. olağan genel kurulunda yeniden il başkanlığa seçilen Serdar Kılınç ve yeni yönetimi mazbatasını aldı. 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen olağan genel kurulda yapılan seçimin ardından Artvinli MHP’liler yeni yönetim ve Serdar Kılınç’la devam dedi.

İl Başkanı Serdar Kılınç Artvin Adliyesi seçim kuruluna yeni yönetimle giderek mazbatasını aldı. İl Başkanı Serdar Kılınç yaptığı açıklamada “Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz il kongremizin ardından mazbatamızı alarak göreve başladık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile ilk toplantımızı yaparak görev dağılımımızı yapacağız. Yıllar içinde yaşanan kırgınlık ve küskünlükleri ortadan kaldırmak, tekrar kardeşlik hukukumuzu tesis etmek, birbirimizle kucaklaşmak ve birbirimize sarılmak için bu kutlu yola çıktık. Ben tekrar yönetim kuruluma ve şahsıma kongremizde destek veren delegelerimize, üyelerimize MHP camiasına ve sevenlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.      

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel