Artvin'e CHP'den referandum çıkarması

Aralarında Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu'nun da bulunduğu çok sayıda eski ve yeni dönem CHP milletvekilleri referandum çalışmaları için Artvin'e gidecek.

Artvin'e CHP'den referandum çıkarması

CHP milletvekilleri 'hayır' kampanyasına destek için Artvin'e geliyor. 


2017 referandumunda HAYIR kampanyası için geçtiğimiz hafta CHP Eski Genel Sekreteri Anayasa Hukuku Profesörü Süheyl Batum ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Artvin'e giderek yeni anayasayı konuşmuşlardı. 
Referandum çalışmaları kapsamında CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın organizasyonuyla, 24-25 Mart 2017 tarihleri arasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 26. dönem İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, Mahmut Tanal, Gülay Yedekçi, Eren Erdem, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş 24. Dönem Trabzon Milletvekili M.Volkan Canalioğlu, İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ve Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan Artvin'de olacak.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Anayasa Komisyonu üyesi olduğunu hatırlaratak 'Hodri meydan' dedi. Bayraktutan, referandum sürecinin Türk Demokrasisi için çok önemli bir imtihan olduğunu söyleyerek “Bu bir siyasi parti seçimi değildir. Bu bir demokrasi seçimidir. Hangi partiye gönül verdiğinizin hiç önemi yok. Önemli olan Demokrasiye inancınızdır. O nedenle AK partiye, MHP’ye gönül vermiş dostlarımızı da ben yakinen biliyorum. Bu süreç de oylarını Cumhuriyet ve Demokrasiden yana kullanacaktır. HAYIR diyerek Türkiye üzerine oynanan oyuna dur diyecektir. Ben TBMM’de aynı zaman Anayasa Komisyonu üyesiyim. Her kim bu konuyu benimle tartışmak ister; buyursun gelsin." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin de ilerleyen günlerde Artvin'in Arhavi ve Hopa ilçelerinde miting yapması bekleniyor. 


 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel