Artvin'den koronavirüsle örnek mücadele! Trabzon'dan teşekkür ve takdir geldi

Artvin'den koronavirüsle örnek mücadelesine Trabzon'dan teşekkür ve takdir geldi.

Artvin'den koronavirüsle örnek mücadele!  Trabzon'dan teşekkür ve takdir geldi

Korona virüsle mücadele noktasında Artvin’in örnek olmasına Trabzon Artvinliler Derneği’nden teşekkür ve takdir geldi.

Yeni tip koronavirüsün (COVID-19) yayılmasına karşı alınan tedbirlere büyük ölçüde uyulan Artvin’de vaka sayısının sıfırlanmasının önemli bir başarı olduğunu dile getiren Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi "Bu mücadele de büyük gayret gösteren başta Artvin Valimiz Yılmaz Doruk olmak üzere belediye başkanımız Demirhan Elçin ile bütün Artvin halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Artvin'den koronavirüsle örnek mücadele!  Trabzon'dan teşekkür ve takdir geldi

KURALLARA UYULDU

Artvin’de sokağa çıkma yasağının uygulanmamasına rağmen herkesin sanki her gün sokağa çıkma yasağı var gibi sağ-duyulu hareket ettiğini kurallara uyduğunu dile getiren Külekçi "Bu süreçte inanılmaz bir özveri gösteren sağlık çalışanlarımız ile perde arkasındaki isimsiz kahramanları da bu şehrin insanları unutmaz. Herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

AMAN HA REHAVET YOK

Artvin’in koronaya karşı birlik ve beraberlik içinde mücadelesinin çok kıymetli olduğunu fakat bunun asla bir rehavet getirmemesi gerektiğini de altını çizen Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Pandemi henüz geçmiş değil. Tehlike devam ediyor. Sakın ha önlemler noktasında bir gevşeme yaşanmasın. Yoksa bütün emekler ziyan olur. Kafkasörde atabarı oynamaya az kaldı” dedi.

Artvin'den koronavirüsle örnek mücadele!  Trabzon'dan teşekkür ve takdir geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel