Artvin'de 65 yaş üstü anneleri ve çocukları unutulmadı

Artvin'de Trafik Haftasında polis ekipleri 65 yaş üstü anneleri ve çocukları unutmadı.

Artvin'de 65 yaş üstü anneleri ve çocukları unutulmadı

Trafik Haftası faaliyetleri kapsamında Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Korona virüs nedeniyle sokağa çıkamayan, 65 yaş üstü anneleri ve çocukları evlerinde ziyaret etti.

Artvin’de polis ekipleri Karayolu Güvenliği Trafik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Koronavirüs tedbirleri ön planda tutularak yapılan etkinliklerde araç sürücüleri, maske kullanımı sosyal mesafe uyulması ve araçlarını sık sık dezenfekte etmeleri konusunda uyarıldı.

Hafta etkinlikleri kapsamında polis ekipleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte koordineli olarak öğrencilerin evlerine ziyaret ettiler. Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı ziyarette, minik öğrencilerin çizmiş oldukları trafik konulu anlamlı resimleri polislere hediye ettiler. Ayrıca anneler günü dolayısıyla anneleri de unutmayan trafik polisleri, 65 yaş üstü sokağa çıkamayan annelere evlerinde ziyaret ederek karanfil takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel