Artvin'de 2 Bin 750 proje hayata geçirildi

Artvin'de KÖYDES yatırımları kapsamında 2 Bin 750 proje hayata geçirildi

Artvin'de 2 Bin 750 proje hayata geçirildi

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında 2 bin 750 projenin hayata geçtiğini söyledi.

Doğanay, KÖYDES projesinin uygulanmaya başlandığı 2005 yılından bugüne kadar il genelinde kırsal altyapı yatırım ve hizmet ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalarda 2 bin 750 projenin başarıyla tamamlandığını belirtti.

KÖYDES projelerinin aralıksız devam ettiğini belirten Doğanay, 2005-2018 yılları arasında toplam 301 milyon liralık ödenek tahsis edildiğini aktardı.

Doğanay, "Bu projeler kapsamında bugüne kadar köylerimizin başta yol ve içme suyu olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik 2 bin 750 adet proje uygulamaya alınarak tamamlanmıştır. Ayrıca 2018 yılı için ilimize tahsis edilmiş olan toplam 47,3 milyonluk ödenek ile köylerimizin ihtiyacı olan alt yapı hizmetlerinin ifasına yönelik çalışmalar yıl içerisinde etkin ve verimli şekilde yürütülmeye devam edilmektedir." ifadelerini kullandı. 

Doğanay, KÖYDES projelerinin köylere hayat verdiğini ve köylülerin yaşam standartlarını yükselttiğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel