Sait Gürsoy: "Gayemiz Arsin’e birlikte hizmet etmek!”

Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy Genç Arsinliler Derneğini makamında misafir etti.

Sait Gürsoy: "Gayemiz Arsin’e birlikte hizmet etmek!”

Trabzon'un Arsin ilçesi Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Genç Arsinliler Derneği Başkanı Sedat Özbakır ve Yönetimini makamında misafir etti.

Başkan Gürsoy’a, ekibiyle beraber hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özbakır, “Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Sait Gürsoy’a görevinde başarılar diliyor ve Arsin’in menfaatine olacak her şeyde amasız ve fakatsız bir şekilde yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Başkanımızın geçmişten gelen tecrübesiyle Arsin’de hizmet çıtası yükseleceği gibi gönül belediyeciliği de tam manasıyla hissedilecektir. Biz dernek olarak Arsin’e katma değer sağlayacak olan projelere imza atmaya çalışıyoruz ve bu faaliyetleri de dosya halinde başkanımıza rapor olarak sunduk. Bundan sonraki faaliyetlerimizde de başkanımızın bizimle beraber olacağından şüphemiz yoktur” dedi.

BİRİZ VE BERABERİZ 

Sivil Toplum Kuruluşlarının sosyal yaşamda önemli bir görev icra ettiğini belirten Başkan Gürsoy, “Genç Arsinliler Derneğine bu anlamlı ve güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kuruluşlarından itibaren Arsin’e güzel hizmetlere atan derneğin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Dolaylı veya doğrudan da içlerinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Arsin için kim elini taşın altına koyuyorsa biz onlarlayız, biriz ve beraberiz. Derdimiz Arsin, gayemiz Arsin’e en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu noktada STK’larla iş birliği ve istişare de bizler için önemlidir. Sayın Özbakır’a hem sunmuş oldukları rapor hem de ileriye dönük yapacakları faaliyetlerle alakalı bilgilendirmeleri için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber