Organize sanayi iftarda buluştu

Trabzon Arsin Organize sanayinin geleneksel iftar yemeği Uzunkum Otel’de düzenlendi.

Organize sanayi iftarda buluştu

Trabzon Arsin Organize sanayinin geleneksel iftar yemeği Uzunkum Otel’de düzenlendi.Arsin OSB'nin yönetim kurulu başkanı Çelebi organizasyona katılan davetlilerle tek tek ilgilendi.


Trabzon Arsin Organize sanayinin geleneksel iftar yemeği Uzunkum Otel’de verildi.


Arsin Kaymakamı Fikret Dağı, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, ASKON Başkanı Yılmaz Karadeniz, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, STÖ Temsilcileri, çok sayıda kurum müdürü, iş adamı, sanayici, medya mensubu ve davetlinin katıldığı iftar yemeği samimi bir ortamda gerçekleşti.


Arsin OSB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, davetlilerle tek tek tanışarak sohbet etti ve “Ramazan nedeniyle gerçekleştirdiğimiz bu birlikteliği bundan sonra sektörel olarak sürekli tekrarlayacağız. Amacımız Trabzon sanayisini daha da güçlendirmek, böylece hem bölge hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak, üretimi, dolayısıyla da istihdamı artırmaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler