Gümrükçüoğlu: "Arsin’e yayla suyu getiriyoruz"

Büyükşehir Belediyesinin geleneksel halk iftarı Arsin'de yapıldı.

Gümrükçüoğlu: "Arsin’e yayla suyu getiriyoruz"

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin geleneksel halk iftarı dün akşam Arsin’de gerçekleştirildi.


Yaklaşık 2 bin kinin bir arada oruç açtığı iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Kaymakamı Fikret Dağ, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen,  AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile siyasiler ve vatandaşlar hazır bulundu.

Gümrükçüoğlu:
 
İftarın ardından katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, katılımlarından dolayı Arsinlilere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını Arsin halkına ileten Gümrükçüoğlu, Arsin’de önemli çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Arsin’in tüm mahallelerine yayla suyu getiriyoruz. 2016 yılında başladığımız çalışmalarımız devam ediyor. 38.8 milyon TL maliyetli dev bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Yapım çalışmalarına geçen yaz başladığımız proje ile Santa Yaylasının suyunu Arsin’imizin tüm mahallelerine, Araklı ve Yomra ilçelerimizin de 10 mahallesine ulaştırmış olacağız. Her alanda geçici değil, kalıcı çalışmalara imza atıyoruz” diye konuştu.

Gümrükçüoğlu:

Gümrükçüoğlu:

Gümrükçüoğlu:

Gümrükçüoğlu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler