Başkan Gürsoy muhtarlarla buluştu

Arsin Belediye Başkanı Gürsoy muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Gürsoy muhtarlarla buluştu

Trabzon Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, mahalle muhtarlarıyla Arsin Belediyesi Konferans Salonunda bir araya geldi.

Toplantıya Muhtarların yanı sıra Belediyedeki Müdürler ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Tekrardan ve yeni seçilen mahalle muhtarlarını tebrik eden Gürsoy, "Sizlerle periyodik bir şekilde burada bulaşacağımız gibi mahallelerinizde de özel programlarımız olacaktır. Her bir mahalleye bir gün ayıracağız ve birlikte yerinde tespitler yapacağız. Bu tespitlerimiz çok yönlü olacak ve güncel bir şekilde tutularak hizmetlerde aksama olmayacaktır. Bu süreçte sizlerle sürekli olarak iletişim halince olacağız ve sizlerden ricam sabırlı olmanızdır. Hep birlikte adil ve şeffaf bir hizmet anlayışıyla vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Bu noktada sizlere sözümdür, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz ve yedirtmeyiz. İmkanlarımız dahilinde hem buradaki olanaklarımızı hem de Ankara ayağını en verimli şekilde kullanacağız" dedi.

Başkan Gürsoy'un konuşmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleri hakkında bilgilendirme yaptı ve yazılı raporlarını sundu.

Başkan Gürsoy muhtarlarla buluştu

Başkan Gürsoy muhtarlarla buluştu

Başkan Gürsoy muhtarlarla buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber