Arsin OSB’den Erdem Şen’e plaket

Arsin OSB’den Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’e anlamlı plaket.

Arsin OSB’den Erdem Şen’e plaket

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’e Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesine vermiş olduğu değerli hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Plaket töreninde söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Arsin OSB olarak gerçekleştirdiğimiz önemli projelerde desteğini, yardımlarını bizlerden esirgemeyen ve yeni projelere ilişkin düşünceleriyle de yolumuzu açan Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’e şahsım, Yönetim Kurulum ve Bölge sanayicileri adına teşekkür ederim.” dedi.

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ise Organize Sanayi Bölgesinin Arsin ilçesinin gelişmesine yaptığı katkıya vurgu yaptı. Şen, “Göreve geldiğim günden itibaren gerek ilçeme gerekse Organize Sanayi Bölgesine hizmet etmek için büyük bir heyecanla çalıştım. Bugün milyon dolarlık ihracat ve ithalat kapasitesi, binlerce çalışanı olan Arsin OSB’ nin geldiği noktayı görmek büyük bir mutluluk. Bu anlamlı plaket için başta Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve Bölge Sanayicilerine teşekkürlerimi sunarım.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler