Arsin OSB’de ilkyardım eğitimi

Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerde çalışan personele OSB Konferans salonunda uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.

Arsin OSB’de ilkyardım eğitimi

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sınırları içerisinde minimum kazayla üretim yapılması, üreten faktör olan insan sağlığının ve güvenliğinin korunması, çalışanların eğitimlerinde sürekliliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen ilk yardım eğitimleri, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanlarının tarafından veriliyor.

Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, “Hayatımızda ilk yardımın önemi çok büyük. Organize de çeşitli fabrikalarımızda görev yapan işçilerimizede ilk yardım eğitimi aldırıyoruz. Çalışanlarımızın duyarlı ve istekli olması bizi mutlu etti. Bu tür eğitimlerimiz devam edecek. Yangın eğitimlerinide başlatacağız. Fabrikalarımıza güvenlik açısından katkı sağlayacak her eğitimi vereceğiz” dedi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü ilk yardım eğitim birimi eğitmenleri, “Bu tür eğitimlerin toplumdaki ilk yardımcı sertifikası sahibi kişi sayısını artırmak ve toplumda ilk yardım bilinci oluşturmak. İnsan için ilk 5 dakika çok önemlidir. İşte bu tür eğitimlerlerle o ilk beş dakika insana ömürler katar” diye konuştular.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber