Arsin OSB’de Arapça kursu tamamlandı

Arsin OSB’de Arapça Kursu başarıyla tamamlandı.

Arsin OSB’de Arapça kursu tamamlandı

Arsin Halk Eğitim Merkezi ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı iş birliği ile bölgede faaliyet gösteren firma sahiplerine ve çalışan personele yönelik açılan Arapça Kursunun başarıyla tamamlanmasının ardından Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde sertifika töreni yapıldı.

Sertifika Törenine, Arsin Kaymakamı Yakup Güven, Arsin Belediye Başkanı M. Sait Gürsoy, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Arsin Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Zeyit Tolu, Arsin İlçe Müftüsü Ali Genç, Arsin Halk Eğitim Müdürü İsmail Karaman, Arsin Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Siyah, Arsin Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çelik, Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Gümüş, Bölge Sanayicileri ve kursiyerler katıldı.

Arsin OSB’de Arapça kursu tamamlandı

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Toplantı salonunda yapılan sertifika töreninde bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “İthalat-ihracat yapan, uluslararası ticarette söz sahibi olmak isteyen firmalar için dil bilmek kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Aynı zamanda kendimizi ifade edebilecek şekilde yeni diller öğrenmek zenginliktir. Sanayicilerimizin talepleri bizler için önemli; talepler devam ettiği sürece farklı dil kurslarımız olacaktır. Kursiyerlerimize ve Arsin Halk Eğitim Merkezine katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Arsin OSB’de Arapça kursu tamamlandı

Arsin Halk Eğitim Müdürü İsmail Karaman yaptığı konuşmada Arsin OSB’ de bugüne kadar gerçekleştirdikleri kurs ve sertifika programları hakkında bilgilendirmede bulundu. Kahraman, Hijyen Eğitimi kapsamında 1726 kişiye, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Çalışanlara Yönelik Mesleki Eğitim kapsamında 47 kişiye, Katı Yakıtlı Kalorifer Kursu kapsamında 41 kişiye, Arapça Kursu kapsamında 12 kişiye eğitim verildiğini ve kursiyerlerin tamamının Arsin OSB çalışanı olduğu bilgisini paylaştı. Karaman, önümüzdeki günlerde folklor kursu açacaklarını da kaydetti.

Arsin OSB’de Arapça kursu tamamlandı

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, “Burada birçok kurs düzenlenmiş Allah hayırlı etsin. İnşallah biz de bundan sonra kaymakamlığımız ile bu gibi kurslar düzenleyerek bu girişimlere katkı sağlarız. Belediyemiz olarak bu gibi konularda her zaman yanınızda olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Arsin Kaymakamı Yakup Güven, halk eğitimi kurslarının sanayi ortamında düzenlenmiş olmasının sanayi çalışanlarının kafasını dağıtmasına katkı sağlayacağı değerlendirmesinde bulundu. Güven sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Aidiyet duygusunu geliştirip stresi azaltacak etkinlikler yapmak güzel. Bu konuda da çok güzel konu başlıkları var. Sizler de bu konuda gerekli eğitimleri başarıyla tamamladınız. Hepinize hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, sertifikasını Arsin Kaymakamı Yakup Güven’in elinden aldı. Son olarak kursiyerler ve protokol Arsin Organize Bölge Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen yemekle sertifika törenini tamamladı. 

Arsin OSB’de Arapça kursu tamamlandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler