"Arsin OSB sayesinde göç alan bir ilçe konumuna geldi"

Arsin OSB'den Kaymakam Fikret Dağ'a ziyeret.

"Arsin OSB sayesinde göç alan bir ilçe konumuna geldi"

Trabzon’un Arsin İlçesi Kaymakamı Fikret Dağ, ilçelerindeki Organize Sanayi Bölgesi sayesinde göç veren değil göç alan bir ilçe konumuna geldiklerini söyledi. 



Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Fikret Dağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Organize Sanayi Bölgesinde güvenlik, istihdam konularında fikir alış verişinde bulunuldu. Kaymakam Fikret Dağ, “Organize sanayinin ilçemize istihdam konusunda katkısı yadsınmayacak kadar büyük. İlçemiz göç eden değil göç alan ilçe konumuna gelmiştir. Sanayicimize teşekkür ediyoruz. Üretime olan katkılarını desteklemek için yardımcı olacağız” diye konuştu.

OSB’nin güvenliğinin 24 saat kamera sistemi ile kontrol edildiğini belirten Dağ, güvenlik konusunda titiz çalıştıklarını, sadece OSB’de değil ilçe genelinde halkın güven içinde yaşadıklarını ve bunun için çok çaba sarf ettiklerini söyledi.

Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi de ziyarette yaptığı konuşmada, “Kamu kurumlarımızla, esnafımız, sanayicimiz, memurumuz, işçimizle biz bir aileyiz. Sanayici ve ilgili kurumlarla, sorunları birlikte çözüp çıtamızı birlikte yükselteceğiz. OSB’de istihdamı daha da artırıcı çalışmalar yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler