Arsin OSB iftarda buluştu

Arsin OSB geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Arsin OSB iftarda buluştu

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinin Ramazan boyunca geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleşti.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde her hafta perşembe günü gerçekleştirilen iftar yemeklerine çok sayıda protokol üyesi, sanayici, kurum müdürü ve davetli katılım gösterdi. 

Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını perçinlediğini dile getiren çelebi, Ramazan boyunca iftar davetlerine katılan tüm sanayici, protokol üyeleri ve davetlilere teşekkürlerini sundu.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Trabzon Arsin OSB olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizin bugün sonuncusunu yapıyoruz. Nezaket göstererek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ramazan bayramınızı tebrik eder birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini dilerim” dedi.

Arsin OSB iftarda buluştu

Arsin OSB iftarda buluştu

Arsin OSB iftarda buluştu

Arsin OSB iftarda buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber