Arsin OSB'de gurur günü

Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu MOBİAD Kent Projesi’ni hayata geçirmek için adım atan MOBİAD ve OSB ile ilgili yatırımlara desteklerinden ötürü Arsin Belediyesi'ne plaket verdi. 

Arsin OSB'de gurur günü
Mobilya Kent Projesi’nin şehrin istihdamına, ihracatına ve sanayisine büyük katkı sağlayacağını belirten Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Trabzon için çok önemli bir proje. OSB’nin büyümesi ve Yatırım Adası Projesi’nden sonra MOBİAD Kent Projesi’nin de hayata geçecek olması Arsin ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı haline getirdi” dedi.

MOBİAD Kent Projesi’nin mobilya alanında bölgede ilk olacak. Projede 150 işyeri ve çeşitli yaşam alanları yer alıyor. Yaklaşık Bin 500 kişi istihdam edilecek. Dünyada örnek gösterilecek projeler arasında yer alacak kent projesinde, insanlar mobilya ile ilgili her şeyi bu alanda bulacak. Yaşam alanlarında, tarihi dokuya da özen gösterilerek ailece dinlenme imkanları sağlanacak.

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Mobilya Kent Projesi’ni şehre kazandırılmasına emeği bulunanlara plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler