Arsin OBS’den Rusya çıkarması

Arsin OSB Sektörel Ticaret Heyeti Rusya Federasyonu'na çıkarma yaptı.

Arsin OBS’den Rusya çıkarması

Trabzo Arsin OSB Sektörel Ticaret Heyeti Rusya Federasyonu/ Kazan–Ufa’ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında iş adamları ile yüz yüze görüşüp ortaklık ve yatırım yapma konularında önemli temaslarda bulundu.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ortak organizasyonu ile gerçekleştirdiği Rusya Federasyonu/ Kazan – Ufa Yapı Malzemeleri Sektörel Ticaret heyeti programını tamamlayıp yurda geri döndü. 

Yapı ve İnşaat Malzemeleri sektöründe yer alan Arsin Organize Sanayi Bölgesi, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ve Trabzon ilinde sektörde faaliyet gösteren 12 firma ve 24 temsilcinin katılımıyla oluşan heyet, ilk olarak Tataristan Yatırım Geliştirme Ajansı ve Tataristan Cumhuriyeti İnşaat, Mimarlık ve İskân Bakanlığını ziyaret ederek ülkenin ekonomik durumu ve yatırım olanakları hakkında bilgi aldı. Heyet, ardından Tataristan ve Başkurdistan’daki iş adamları ile yeni iş birliklerini değerlendirdiği B2B görüşmeler yaptı.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, ziyaretle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Başkanlığımız ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ortak organizasyonu ile Rusya Federasyonu’na bir iş gezisi gerçekleştirdik. Program, sanayicilerimiz için bu bölgeleri tanımaları, mevcut iş fırsatlarını ve iş potansiyellerini yerinde görmeleri bakımından önemli bir fırsat yaratmıştır. Yaptığımız ihracat hamlesi her ne kadar ticari bir kazanım gibi gözükse de temaslarımız esnasında kurduğumuz dostluk temelli ilişkilerin, iki ülke arasındaki bağların güçlenmesine ciddi bir katkı sağladığına inancımız tamdır. Rusya’da ekonomi ve ticaretin yanı sıra farklı alanlarda geniş iş birliği yaparak maliyetleri azaltabilir, ülkemize daha fazla katma değer sağlayabiliriz.”
 

Arsin OBS’den Rusya çıkarması

Arsin OBS’den Rusya çıkarması

Arsin OBS’den Rusya çıkarması

Arsin OBS’den Rusya çıkarması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber