Arsin'de yüksek kat ayrımcılığı iddiası

CHP Arsin İlçe Başkanı Hasan Sungur, Arsin'de aynı kotta yer alan binaların kat çıkma izninde adam kayırma olduğu iddiasında bulundu.

Arsin'de yüksek kat ayrımcılığı iddiası

"Yandaşa özel 7 kat" diyen CHP Arsin İlçe Başkanı Hasan Sungur, Güzelyalı Mahallesi Korejde Caddesi'nde yapılan Sertkaya Kooperatif Evleri 4 veya 5 kat olması gerekirken yandaşlara 7 kat çıkma izni verildiğini söyledi.


"Adam kayırmacılığın, yanlı uygulamaların, yandaş kayırıcılığın alenen yaşandığı bir durum daha" ifadelerini kullanan CHP Arsin İlçe Başkanı Hasan Sungur, "Söz konusu binaların ikisi de aynı site içinde, aynı kod içinde olan binalar. Sertkaya Koperatif adı altında yapılan binalar 7 kat olmasına karşın yandaşları olmayan hemen yanı başındaki bina ise 4 kat ruhsat verilmesinin yandaş kayırma değilse nedeninin açıklanmasını istiyoruz. Bu haksız adam kayırmacılığa bir an önce son verilmesini ve her vatandaşa adil davranılmasını acilen istiyoruz. Arsin CHP olarak tüm haksızlıkların takipçisi olduğumuzu kamu oyuna duyuruyoruz" dedi.
 
 Arsin'de yüksek kat ayrımcılığı iddiası
Arsin'de yüksek kat ayrımcılığı iddiası





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber