Arsin maçın hakemine isyan etti

Arsinspor genel sekreteri Muammer Şahin, Karsspor karşısında beklenmedik bir şekilde 5-2 farklı mağlup olmalarının en büyük nedeni maçın hakeminin kendilerini yaktığını söyledi.  Şahin, karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynadıklarını 1-1 i yakaldıktan sonra

Arsin maçın hakemine isyan etti

Arsinspor genel sekreteri Muammer Şahin, Karsspor karşısında beklenmedik bir şekilde 5-2 farklı mağlup olmalarının en büyük nedeni maçın hakeminin kendilerini yaktığını söyledi.

 

 

Şahin, karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynadıklarını 1-1 i yakaldıktan sonra üstün olduklarını belirterek, “Fakat hakem Özgen Fatih Kalay'ın penaltı ile uzaktan yakından ilgisi olmayan pozisyonda verdiği penaltı kararıyla ilk yarıyı 2-1 yenik kapatmamıza neden oldu. Şahin 2. yarıdada hakemin verdiği kararlarla futbolcularımızı çileden çıkararak oyundan kopmamızı sağlayan kalay maçı 5-2 kaybetmemize neden oldu” dedi.

 

 

Hakemlerin tarafsız olmasını isteyen bir kulüp olduklarını  ifade eden Şahin, “Ne yazık ki tarafsız olan hakamleri maçlarımızda çok da göremiyoruz. Karsspor maçının hakem gözlemcisinin hakem kalaya acaba notu ne olacak. Maçın hakemini tff ve mhk'ya şikayet edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor